Skládám poklonu, tohle je vážně piplačka...zvlášť aby to fakt vypadalo v zmenšeném dobře.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
na kroužkované? chtěla bych, nic takového jsem ještě nedělala, já jen šperkuju :)Mourisson1 píše:Ty jo tak to teda vypadá hodně dobře :-) a nico v plnoplátovce? na to bych se taky těšil :DD dobrá práce ;)
A kdybyste třeba chtěli nějaký návody na zbroje tak řekněte mám toho doma hodně :D sice v reálný velikosti ale to by šlo upravit :DD
Nedoporučuješ doufám Camelii, aby se na barbie panenky pustila do výroby nýtované kroužkovky?Mourisson1 píše:No..pokud jde o výrobu kroužkový zbroje doporučuju tuhle stránku: http://curiavitkov.cz/clanek1_1.html
Sám jsem se na ni dost inspiroval :-) a návody poskytnu nejenom na kroužkovku :-) kožený zbroje,možná i pláty...cokoliv ;)
proto jsem napsal :-) jednou jsem kroužkovku zkoušel :D udělal jsem plošku 10x10cm a pak mi trpělivost došla :D vlastnost který moc nemám :-)Winonne píše:na kroužkované? chtěla bych, nic takového jsem ještě nedělala, já jen šperkuju :)Mourisson1 píše:Ty jo tak to teda vypadá hodně dobře :-) a nico v plnoplátovce? na to bych se taky těšil :DD dobrá práce ;)
A kdybyste třeba chtěli nějaký návody na zbroje tak řekněte mám toho doma hodně :D sice v reálný velikosti ale to by šlo upravit :DD
Taky jsem si při pletení těch kroužků řikal :DDUh, kdo na tohle má trpělivost? Fakt zírám.
proto jsem napsal :-) jednou jsem kroužkovku zkoušel :D udělal jsem plošku 10x10cm a pak mi trpělivost došla :D vlastnost který moc nemám :-)Mourisson1 píše:Winonne píše:na kroužkované? chtěla bych, nic takového jsem ještě nedělala, já jen šperkuju :)Mourisson1 píše:Ty jo tak to teda vypadá hodně dobře :-) a nico v plnoplátovce? na to bych se taky těšil :DD dobrá práce ;)
Braenn píše:Nedoporučuješ doufám Camelii, aby se na barbie panenky pustila do výroby nýtované kroužkovky?Mourisson1 píše:No..pokud jde o výrobu kroužkový zbroje doporučuju tuhle stránku: http://curiavitkov.cz/clanek1_1.html
Sám jsem se na ni dost inspiroval :-) a návody poskytnu nejenom na kroužkovku :-) kožený zbroje,možná i pláty...cokoliv ;)Navíc na jejich velikost? Ale jestli jsi schopný takové kroužky kvalitně vyrobit, měla bych zájem a zajímala by mě zhruba tvá cena, klidně do PM.
Mezi námi, Cami, já bych doporučila jít na to jako Monty Python ve Svateém grálu. Šedá vlna a uplést. Nebo látka s potiskem.