Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se, ale jak jsem psal, že zase začnu logovat, tak vůbec nestíhám. Prosil bych ty, kteří mají s mými postavami něco rozehraného a podobně, aby mne kontaktovali na PM... ale v reálu teĎ nemám vůbec čas hrát. Je to hrozné, protože jsem se na to těšil :-D
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Nepřítomnost
Musím se všem omluvit za nepřítomnost nahlou s Boendalem....ještě chvili nebudu moct hrat ...nejdriv pristi tyden...
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
-
Omlouvám se, pokud někoho dnes při hře rušilo moje časté odlogovávání a přilogovávání. Při restartu se mi nějak dohasila grafika hry a potřeboval jsem to poopravit.
Musel jsem hodněkrát zapnout a vypnout hru, než jsem došel na to, jak to přenastavit a kdybych to měl dělat v normálním singlu, trvalo by to ještě dél. Nemám tam totiž ani rozehranou hru..
Musel jsem hodněkrát zapnout a vypnout hru, než jsem došel na to, jak to přenastavit a kdybych to měl dělat v normálním singlu, trvalo by to ještě dél. Nemám tam totiž ani rozehranou hru..
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se ale nejspíš se tak tři dny zase neobjevim ;( zase škola :-) Nicův turnaj doufám stihnu
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Velice se omlouvám účastníkům výpravy za zpoždění... nenastalo sice mojí vinou, ale očividně je spojováno se mnou, jelikož jsem "verboval" ochranku. Něco bylo způsobeno OOC okolnostmi, zbytek IC zakecáním některých postav.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Omlouvam se, ze jsem nehral a zaroven tak nejak oznamuji, ze moje nepritomnost bude pokracovat. Mam zdravotni potize (traveni, zaludek, streva.. IDK) a z toho i potize ve skole, takze na hrani neni ani cas a vlastne ani chut. Pokud by me nekdo nutne na neco potreboval, postavu zahraju, ale jinak ve hre nebudu.
Omlouvam se, ze tak brzo po nastupu ke strazim na hru kaslu, ale neda se svitit, pokud to nekdo nepochopi, je mne to jedno...
Zatim navidenou a peknou hru vsem.
Omlouvam se, ze tak brzo po nastupu ke strazim na hru kaslu, ale neda se svitit, pokud to nekdo nepochopi, je mne to jedno...
Zatim navidenou a peknou hru vsem.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: