Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouvám se, dávám si teď M. pauzu, protože vzhledem k obrovské intelektuální námaze v práci teď nemám absolutně chuť hrád vědátora ještě při relaxu.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Omlouvám se Kosťovi, nečekala jsem, že se to tak protáhne
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se, ale jak jsem psal, že zase začnu logovat, tak vůbec nestíhám. Prosil bych ty, kteří mají s mými postavami něco rozehraného a podobně, aby mne kontaktovali na PM... ale v reálu teĎ nemám vůbec čas hrát. Je to hrozné, protože jsem se na to těšil :-D
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Mevaron

Nepřítomnost

Příspěvek od Mevaron »

Musím se všem omluvit za nepřítomnost nahlou s Boendalem....ještě chvili nebudu moct hrat ...nejdriv pristi tyden...
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
:bye: :bye:
And now...i'm one with the force.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouvám se za počáteční zmatky na včerejší výpravě...

Paklíči, zkus se lognout dnes, když je po restartu, třeba to půjde lépe. Jinak asi jediné, co mohu poradit, je lognout se z jiného počítače. Evidentně máš nějaké technické problémy.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Paklic

Příspěvek od Paklic »

tak cajk, po restartu se lze nalogovat, ale opět na tom místě, kde mi všichni utekli není žádnej přechod :-/
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Paklic píše:tak cajk, po restartu se lze nalogovat, ale opět na tom místě, kde mi všichni utekli není žádnej přechod :-/
OK, domluv se s některým DM (asi Naylunem) ať tě odtamtud aspoň dostane... Divím se, že ani ty dveře ti nejdou...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

Omlouvám se ale mam za nepřítomnost ve hře ale odešel mi počítač a na novám jsme ještě nepovedla hru rozběhat.
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za nepřítomnost na slíbeném Q, nestačil jsem se připojit včas, abych ho stihl.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Po nějaký čas (uvidím zda ještě vůbec) se tu nebudu ukazovat, pokud bude potřeba něco ohledně Filipa, samozřejmě to dořeším.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Omlouvám se, pokud někoho dnes při hře rušilo moje časté odlogovávání a přilogovávání. Při restartu se mi nějak dohasila grafika hry a potřeboval jsem to poopravit.
Musel jsem hodněkrát zapnout a vypnout hru, než jsem došel na to, jak to přenastavit a kdybych to měl dělat v normálním singlu, trvalo by to ještě dél. Nemám tam totiž ani rozehranou hru..
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Omlouvám se ale nejspíš se tak tři dny zase neobjevim ;( zase škola :-) Nicův turnaj doufám stihnu
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Velice se omlouvám účastníkům výpravy za zpoždění... nenastalo sice mojí vinou, ale očividně je spojováno se mnou, jelikož jsem "verboval" ochranku. Něco bylo způsobeno OOC okolnostmi, zbytek IC zakecáním některých postav.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Olymar

Příspěvek od Olymar »

Omlouvám se, ale spadl nám tu Internet a pochybuji, že ho brzy spraví, takže na mě nečekejte. :sad:
Mithirwen Celeavaeil
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Omlouvám se za ty překlepy, měl jsem dlouho pauzu, tak jsem si něják odvykl.. občas to asi pěkně bije do očí.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Omlouvam se, ze jsem nehral a zaroven tak nejak oznamuji, ze moje nepritomnost bude pokracovat. Mam zdravotni potize (traveni, zaludek, streva.. IDK) a z toho i potize ve skole, takze na hrani neni ani cas a vlastne ani chut. Pokud by me nekdo nutne na neco potreboval, postavu zahraju, ale jinak ve hre nebudu.

Omlouvam se, ze tak brzo po nastupu ke strazim na hru kaslu, ale neda se svitit, pokud to nekdo nepochopi, je mne to jedno...

Zatim navidenou a peknou hru vsem.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omluva postavě u Spáleniště. Měl jsem skoro nehratelno a pak už jsem to sám utípnul. Kdyžtak se po PM domluvíme na placení.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
zdech

Příspěvek od zdech »

Omlouvám se za výpadky, Internetové připojení se rozhodlo nějak stávkovat.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Alkaran teď nebude v pondělí a v úterý hrát, tak.. snad to ti, co se kolem ní a jejích věcí motají, zvládnou i bez ní :)

Teda jasně, že zvládnou, jen ať s ní teď nepočítají. ;)

Za uvedené komplikace se vám srdečně omlouváme.

Obrázek
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

A já zase s Tamironem ani nikým jiným nebudu v pondělí. V úterý bych se už snad zase měl objevit normálně.

Obrázek
Odpovědět