Omluvu rozšiřuji na nás oba, vzhledem k uvedenému stavu a probdělé noci čtvrtek dopoledne prostě padl.Lassair píše:Omlouvám se dřevařům a farmářům, ale protože je malá nemocná tak prostě na hru fakt nemám ani pomyšlení. Jeslti něco natěžíte prosím nahlašte mi to do PM, díky za pochopení.
Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Pochopitelně se to vyřeší jindy... je to jen hrazdech píše:Omluvu rozšiřuji na nás oba, vzhledem k uvedenému stavu a probdělé noci čtvrtek dopoledne prostě padl.Lassair píše:Omlouvám se dřevařům a farmářům, ale protože je malá nemocná tak prostě na hru fakt nemám ani pomyšlení. Jeslti něco natěžíte prosím nahlašte mi to do PM, díky za pochopení.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Omlouvam se ale asi se nebudu moct zůčastnit te akce v dolech.…. vypada to ze mam nejake problemy s EQ v jednom kuse mam kazdych par minut disconnect a nekdy pri logovani timeout, internet me vsak bezi bezproblemove....takze nvm kde je zakopanej pes...
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.

Tak sem moc všem přítomným omlouvam....myslel sem že to pujde ale jen se to zhoršovalo a zhoršovalo :( moc mě mrzi jestli sem tim někomu překazil hru.… snad příště :/ …
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.

Omluva hráči Thildona, musel jsem spěchat. Původně mělo být času dost a pak se ukázalo, že ne... 

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jinak vyhlašuji sníženou aktivitu, přišlo zkouškové, takže se musím odpoutat od všech záležitostí ve fantasy a steampunku a přejít zase ke studiu. Stejně Van momentálně má menší depresi, ztratil zájem o jisté questy apod., takže ho snad nebudete příliš postrádat. PM a ICQ mají dveře vždy otevřené.
A možná budu i relaxovat na Thalii
A možná budu i relaxovat na Thalii
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Jasněěěědzuvak píše:omluva hráčům Tinde a Roberta Strathama za odlog u oběšence, ale internet (resp. DNSka) se rozhodl stávkovat a blbne to do teď . Opravdu jsem se tím nechtěl vyhnout odpovědi na dotěrné otázky Tinde, k chlubení to totiž opravdu není

PS: nic se nestalo

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
Emotikony vážně ne. Omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 28. 5. 2011 8.11, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se.… Prostě nemám čas a když už čas mám, mám tolik dalších aktivit a potřeb, že se EQ vůbec nestíhám věnovat. K tomu přibyly další starosti z rodiny atd. … Budu se tu objevovat jenom trošku, snad se to zpraví časem.
..
Pokusím se dodělat vše co mám a udržovat aspoŇ hlavní postavu - Rangaroga - jakžtakž při životě...
..
Pokusím se dodělat vše co mám a udržovat aspoŇ hlavní postavu - Rangaroga - jakžtakž při životě...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele:
- zlaticko71
Od zítřka - tj. soboty jedu do další soboty na Slovensko sjíždět řeky... takže tu nebudu.
Brambor
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Pozdravuj RobertaAkruo píše:Od zítřka - tj. soboty jedu do další soboty na Slovensko sjíždět řeky... takže tu nebudu.