Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
zdech

Příspěvek od zdech »

Lassair píše:Omlouvám se dřevařům a farmářům, ale protože je malá nemocná tak prostě na hru fakt nemám ani pomyšlení. Jeslti něco natěžíte prosím nahlašte mi to do PM, díky za pochopení.
Omluvu rozšiřuji na nás oba, vzhledem k uvedenému stavu a probdělé noci čtvrtek dopoledne prostě padl.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

zdech píše:
Lassair píše:Omlouvám se dřevařům a farmářům, ale protože je malá nemocná tak prostě na hru fakt nemám ani pomyšlení. Jeslti něco natěžíte prosím nahlašte mi to do PM, díky za pochopení.
Omluvu rozšiřuji na nás oba, vzhledem k uvedenému stavu a probdělé noci čtvrtek dopoledne prostě padl.
Pochopitelně se to vyřeší jindy... je to jen hra
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Ukládám se do částečné neaktivity z mnoha důvodů. Především nemám tolik času, kolik by bylo potřeba a tak nějak mne tu současná situace odrazuje od hry víc, než kdy předtím. Hra jen na vyžádání, v podstatě jako do teď. Samozřejmě naplánované dohraji, zahraji, jak bylo a je smluveno.
Hastrman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hastrman »

Omlouvám se Sokolníkovi, musel jsem neprodleně ze hry.
Nicméně vábnička byla Gurgim zachráněná a v co nejbližší době snad opět najde majitele...
Na krchově, tam je zima,
nebožtíci klepou kosu.
Už je jaro, to je prima,
nebude jim kapat z nosu.
Mevaron

Příspěvek od Mevaron »

Omlouvam se ale asi se nebudu moct zůčastnit te akce v dolech.…. vypada to ze mam nejake problemy s EQ v jednom kuse mam kazdych par minut disconnect a nekdy pri logovani timeout, internet me vsak bezi bezproblemove....takze nvm kde je zakopanej pes...
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
:bye: :bye:
And now...i'm one with the force.
Mevaron

Příspěvek od Mevaron »

Tak sem moc všem přítomným omlouvam....myslel sem že to pujde ale jen se to zhoršovalo a zhoršovalo :( moc mě mrzi jestli sem tim někomu překazil hru.… snad příště :/ …
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
:bye: :bye:
And now...i'm one with the force.
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Omluva hráči Thildona, musel jsem spěchat. Původně mělo být času dost a pak se ukázalo, že ne... :clover:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Jinak vyhlašuji sníženou aktivitu, přišlo zkouškové, takže se musím odpoutat od všech záležitostí ve fantasy a steampunku a přejít zase ke studiu. Stejně Van momentálně má menší depresi, ztratil zájem o jisté questy apod., takže ho snad nebudete příliš postrádat. PM a ICQ mají dveře vždy otevřené.
A možná budu i relaxovat na Thalii
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

dzuvak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzuvak »

omluva hráčům Tinde a Roberta Strathama za odlog u oběšence, ale internet (resp. DNSka) se rozhodl stávkovat a blbne to do teď . Opravdu jsem se tím nechtěl vyhnout odpovědi na dotěrné otázky Tinde, k chlubení to totiž opravdu není :bleh:
Irenej z Arkádie
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

dzuvak píše:omluva hráčům Tinde a Roberta Strathama za odlog u oběšence, ale internet (resp. DNSka) se rozhodl stávkovat a blbne to do teď . Opravdu jsem se tím nechtěl vyhnout odpovědi na dotěrné otázky Tinde, k chlubení to totiž opravdu není :bleh:
Jasněěěě :bigwink:

PS: nic se nestalo :smile:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Omlouvám se ale ted jsem bez EQ minimálně do neděle díky za pochopení
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Emotikony vážně ne. Omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 28. 5. 2011 8.11, celkem upraveno 1 x.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Pipi_CZ píše:Ekomotivy vážně ne. Omlouvám se.
Myslíš Emotikony? :D
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

George píše:
Pipi_CZ píše:Ekomotivy vážně ne. Omlouvám se.
Myslíš Emotikony? :D
Hm jo
Rodrigo

Příspěvek od Rodrigo »

Omlouvám se všem na výpravě na hrad. Jsem neschopný a snad při stě budu lepší.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se.… Prostě nemám čas a když už čas mám, mám tolik dalších aktivit a potřeb, že se EQ vůbec nestíhám věnovat. K tomu přibyly další starosti z rodiny atd. … Budu se tu objevovat jenom trošku, snad se to zpraví časem.
..
Pokusím se dodělat vše co mám a udržovat aspoŇ hlavní postavu - Rangaroga - jakžtakž při životě...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
LordAladar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordAladar »

moc se omlouvam za vcerejsek a dnesek...zitra se to pokusim vynahradit, bud umuset obetovat spanek eq ...tesi mse na vam, vite koho myslim :-)
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Omlouvám se od soboty do soboty tu nebudu jedu se rochnit do lázní :bigwink:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Od zítřka - tj. soboty jedu do další soboty na Slovensko sjíždět řeky... takže tu nebudu.
Brambor
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Akruo píše:Od zítřka - tj. soboty jedu do další soboty na Slovensko sjíždět řeky... takže tu nebudu.
Pozdravuj Roberta

Odpovědět