Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
placidity

Příspěvek od placidity »

Díky Catigernovi, on ví za co ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Taky dík...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Rodrigo

Příspěvek od Rodrigo »

dík Codradivi za hezkou hru ale trochu nám to nevyšlo přistě na tu budem připravení.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Opět se opakuju ale díky Robertovi za moc hezkou a příjemnou hru a taky za to že Zlatce udělal velikananánskou radost! :blush: :kiss2:

A taky díky Nicovi a Čikovi :clover:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Pěkný výlet to byl :yes: Thanks :clover:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Jojo, Fajne výlet, dík Nicovi a Čikovi

A dík i Zlatce, že šla na poslední fázi s náma :smile:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Puti
Kontaktovat uživatele:

Díky

Příspěvek od Puti »

Díky těm našima dvěma pipinkám ( Ony ví ) a Chirovi za výlet :biggrin: byla to bžunda a nervičky a málem jsem zase, tudíž opakovaně pral si gatě :biggrin:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Jej, jsme rádi, že nás tam někdo vzal... a že málem ani nikdo neumřel... a že naše arachnofóbie zase měla kdy udeřit. Dobře, že jsme se dneska nakonec sehnali dohromady a vypravili se napsat těch pár vzkazů. :)

Obrázek
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Děkuji Braenn za vynikající básničky (které veri potají četla kdykoliv byla v Království:))
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Lassair píše:Děkuji Braenn za vynikající básničky (které veri potají četla kdykoliv byla v Království:))
K tomu se přidávám... pak za ten milostný... geometrický obrazec o hafo bodech :biggrin: a za padesát let se Van a Mair jistě potkají :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Nalk píše:
Lassair píše:Děkuji Braenn za vynikající básničky (které veri potají četla kdykoliv byla v Království:))
K tomu se přidávám... pak za ten milostný... geometrický obrazec o hafo bodech :biggrin: a za padesát let se Van a Mair jistě potkají :megalol:
Moc pěkné … hrozně moc se mi líbí "Panna, rytíř a voják"(vzpomínky), a pak "Souboj v Oáze" nádhera
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Enesek píše:
Nalk píše:
Moc pěkné … hrozně moc se mi líbí "Panna, rytíř a voják"(vzpomínky), a pak "Souboj v Oáze" nádhera
Chci se přidat k poděkování za ty skvělé básně, ze všech se mi nejvíc líbí ty výpravné a potom samozřejmě ty co byly odprezentovány Braenn a Jonem u Svačinky, byla to boží podívaná! SUPER!!! :clover:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Díky za básně a epigramy Fran a díky za to, že jsem se svou postavou nebo jako DM mohl být součástí některých z nich. Dnes už je to všechno asi nenávratnmě pryč, ale vzpomínky zůstanou. :bye:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
placidity

Příspěvek od placidity »

Cestou, necestou
polem, nepolem...

...a skoro až na Druhou stranu, díky :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Naylun píše:Díky za básně a epigramy Fran a díky za to, že jsem se svou postavou nebo jako DM mohl být součástí některých z nich. Dnes už je to všechno asi nenávratnmě pryč, ale vzpomínky zůstanou. :bye:
Velmi casto jsem s Naylunem souhlasil a rozhodne souhlasim i nyni. :bye:
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

I já díky Maír, byla to velká osobnost okolního dění (přesně tak jak to asi pasuje k hráčce) Velice zkušená a schopná, která nejednou nám pomohla na dalekých cestách a nejen tam! Budeš chybět okolí to věřím, ať už tvojí postavu měl někdo rád míň a nebo víc. Sám se nemohu přesně zařadit do skupiny, záleželo dost na tom jak se naše postavy vyspali. (A nemyslím tím co mnoha z vás napadlo) :biggrin:
Takže díky ti a snad někdy jindy.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

The_Balrog píše:Jej, jsme rádi, že nás tam někdo vzal... a že málem ani nikdo neumřel... a že naše arachnofóbie zase měla kdy udeřit. Dobře, že jsme se dneska nakonec sehnali dohromady a vypravili se napsat těch pár vzkazů. :)

Obrázek

Málem (-3 životy) :D mi zbývá 3000 do lvlu a já jenom zamrz u kompu a zůstal na to koukat :D taky díky za východ slunce na pláních s …………………………. (pokračování někdo zná;) )

A Strathamovi! Někdy si řekněte o pejska on si rád hraje s dětma :bigwink:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Díky braenn za zveřejnění, samo na mě nejvíc zapůsobila ta "naše" ;).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Mevaron

Příspěvek od Mevaron »

Tak děkuji DS za suprový quest....má to vyborný příběh při kterem se opravdu střidali emoce a ještě jednou se omlouvam za svoje vypadky během něho.… take děkuju všem zučastněným...bylo to opravdu vyborne, moc se mě to libilo...
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
:bye: :bye:
And now...i'm one with the force.
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Mevaron píše:Tak děkuji DS za suprový quest....má to vyborný příběh při kterem se opravdu střidali emoce a ještě jednou se omlouvam za svoje vypadky během něho.… take děkuju všem zučastněným...bylo to opravdu vyborne, moc se mě to libilo...
Přesně tak, zuzuPD alias Polednice si zaslouží za své DSkování nějaký metál! :biggrin: Vyvstaly tam velice zajímavé situace jak mezi postavami, tak hlavně z hlediska zamyšlení se nad věcmi, nad kterými (přiznejme si) ne vždy naše postavy přemýšlejí (aspoŇ tedy moje)…

Taky díky kompanii, tradičně díky Mevaronovi a Twistterovi ..a velké díky Aefarovi! :megalol: Albrecht je klasa, ty hlášky a tak, dost často se u počítače úplně řežu (+ díky za tu vypjatou situaci).
:clover:

Moc pěkné to bylo, škoda jen, že už jsem potom musel, ale co, ne všechno musí dopadnout hned..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Odpovědět