Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*rejpne* si to dej do podpisu, ať to nemusíš furt psátPuti píše:<Rýpanec> Co namalovat Strathamovic rodinku ó pane velkomožný kreslíři? </Rýpanec>

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Why not. Ale nechci další popis typu: Make it 20% cooler! Aniž byste tušili, co přesně má být to cooler :D. To bylo jako s Vracasem. Nejdříve to vypadalo, že chce jen portrét, ale v zápětí vyšlo najevo, že chce vlastně celého Vracase v boji s pavoučí královnou, okolo Robert a dašlí panáčci jak se s ní mydlí :DPuti píše:<Rýpanec> Co namalovat Strathamovic rodinku ó pane velkomožný kreslíři? </Rýpanec>
Pak taky, že má Vracas tétování. Při otázce jak vypadá, řekl že to jsou nějaké klikiháky, že sám tatér netušil co mu to udělal, ale že to tetování by mělo pusobit uklidňujícím dojmem, ale jakmile Vracas bojuje, tetování je hned nebezpečné, hrozivé a válečné. A to je přesně to 20% cooler :D Kdy si "umělec" neví rady co to znamená :D
EDIT: Kdo neví, co jsem myslel, šoupněte si tohle video na 3:10 :D
http://www.youtube.com/watch?v=fSbXGsysAAk
Neutral Good Dungeon Master 

- zlaticko71
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
A někdy , až víc poznáš chira bys ho mohl zkusit namalovat
ale pěkně jak by jsi si ho pak přímo představoval ty 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Nejhorší je kreslit elfy. Mě připadají všichni na jedno brdo. (Kde jsi niáááám! ty tu máš kreslit postavy! :D)Mourisson1 píše:A někdy , až víc poznáš chira bys ho mohl zkusit namalovatale pěkně jak by jsi si ho pak přímo představoval ty
Já raději, když má postava něco svého. Třeba Aris má Alternativ portrét, kterej je jen její a nikdo ji ho nevezme. Má takové jasné rysy (parametry obličeje)
Ale tak čas ukáže.… uvidím.
Vubec kreslit charismatické postavy jako Alkaran, Nephtys a podobně. Až na barvu vlasu v podstatě nic, co by je vystihovalo.

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Chira nakresli jako elfí dítě 

Lothias Cys'variana
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
No...jak se to vezme...já mám jeden obrázek kde chir vypadá jako naprostej roztomilej andílek
ale ten mám zakázáno ukazovat 

Lothias Cys'variana
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak!! On totiž teď od jednoho nejmenovaného půlčika (Perido!) dostal po hlavě loutnou a pár hodin ležel v bezvědomí, tak se mu nesmíte divit že vypadá jak kdyby dostal pánvičkou ;)The_Balrog píše:Nahodou, podle toho popisu to vypada, ze je vystizen velice verne :P HihihLassair píše:JO máš!!!Podle mě totiž vypadá jako by byl zhulenej a dostal ještě pánví do hlavy...
Lothias Cys'variana
No, ale kreslí a neříkej, že ne. Jelikož taková Alkaran je obličejově... obyčejná. Prostě krásná (roztomilá) elfka. Drobný nosík, rty, atp atp. Takže se mi ji povede pokaždý nakreslit jinak. Navíc tím, že nemá (celkově každý elf mi tak připadá) jasné rysy, ji i každý vidí a představuje si ji jinak, takže se autor málokdy strefí do nějaké správné představivosti ostatních.The_Balrog píše:Nahodou, podle toho popisu to vypada, ze je vystizen velice verne :P HihihLassair píše:JO máš!!!Podle mě totiž vypadá jako by byl zhulenej a dostal ještě pánví do hlavy...
No ja ti dam, Wolfiku, ze se Alky kresli spatne, vr vrr...

Udělej to jako já, nech si poslat od Balroga fotku jak si ji asi představuje:)
Jinak aby bylo jasno, předem jsem avizovala, že je to skica dělaná v noci a nepovedená skica.. a taky.. že to nikde nanetu nechci vidět. Počkejte až budu aspoň trochu spokojená a třeba se dočkáte:) Protože mi někdo moudrý, relativně teda, řekl, že když mám k obrázku výhrady, takho nemám házet ne net.. (a hráč Chira to ze mě pod různými argumenty doslova vydoloval.)
Jinak aby bylo jasno, předem jsem avizovala, že je to skica dělaná v noci a nepovedená skica.. a taky.. že to nikde nanetu nechci vidět. Počkejte až budu aspoň trochu spokojená a třeba se dočkáte:) Protože mi někdo moudrý, relativně teda, řekl, že když mám k obrázku výhrady, takho nemám házet ne net.. (a hráč Chira to ze mě pod různými argumenty doslova vydoloval.)
No to já od Balroga měl spousty obrízků (a raději nechtějte vedět jaké a odkud :D), jenže dost lidí ji vidí jinak, než on sám =)Lassair píše:Udělej to jako já, nech si poslat od Balroga fotku jak si ji asi představuje:)

Tak tady je ta rodinka. Pokud jsou ještě nějaké výtky tak řekněte, zkusím to dovést do dokonalosti.
(btw... já bych kačenku někam zahodil... vidítě jak se tváří? Je vychcaná.. má vás v hrsti...:D)

(btw... já bych kačenku někam zahodil... vidítě jak se tváří? Je vychcaná.. má vás v hrsti...:D)

Naposledy upravil(a) Wolf dne 5. 6. 2011 14.09, celkem upraveno 1 x.