Wolfovy obrázky ze hry

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
LordAladar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordAladar »

ano kus vracas par let ve vyhnanstvi nemel, ale zase ji ma :-)
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

<Rýpanec> Co namalovat Strathamovic rodinku ó pane velkomožný kreslíři? </Rýpanec>
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Puti píše:<Rýpanec> Co namalovat Strathamovic rodinku ó pane velkomožný kreslíři? </Rýpanec>
*rejpne* si to dej do podpisu, ať to nemusíš furt psát :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Puti píše:<Rýpanec> Co namalovat Strathamovic rodinku ó pane velkomožný kreslíři? </Rýpanec>
Why not. Ale nechci další popis typu: Make it 20% cooler! Aniž byste tušili, co přesně má být to cooler :D. To bylo jako s Vracasem. Nejdříve to vypadalo, že chce jen portrét, ale v zápětí vyšlo najevo, že chce vlastně celého Vracase v boji s pavoučí královnou, okolo Robert a dašlí panáčci jak se s ní mydlí :D
Pak taky, že má Vracas tétování. Při otázce jak vypadá, řekl že to jsou nějaké klikiháky, že sám tatér netušil co mu to udělal, ale že to tetování by mělo pusobit uklidňujícím dojmem, ale jakmile Vracas bojuje, tetování je hned nebezpečné, hrozivé a válečné. A to je přesně to 20% cooler :D Kdy si "umělec" neví rady co to znamená :D

EDIT: Kdo neví, co jsem myslel, šoupněte si tohle video na 3:10 :D
http://www.youtube.com/watch?v=fSbXGsysAAk
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Neboj, toto nehrozí. :bigwink: Nejsem náročný a pro umění mám slabost :biggrin:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Tak pošli PM jak si to představuješ, kde co atp. Alternativní obrázky jsou vítááány! Jak obličeje tak ohozu =) a snad se někdy do toho pustím.
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Jééje to by bylo príííííma :blush: :bigwink:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

A někdy , až víc poznáš chira bys ho mohl zkusit namalovat :bigwink: ale pěkně jak by jsi si ho pak přímo představoval ty :smile:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Mourisson1 píše:A někdy , až víc poznáš chira bys ho mohl zkusit namalovat :bigwink: ale pěkně jak by jsi si ho pak přímo představoval ty :smile:
Nejhorší je kreslit elfy. Mě připadají všichni na jedno brdo. (Kde jsi niáááám! ty tu máš kreslit postavy! :D)
Já raději, když má postava něco svého. Třeba Aris má Alternativ portrét, kterej je jen její a nikdo ji ho nevezme. Má takové jasné rysy (parametry obličeje)
Ale tak čas ukáže.… uvidím.
Vubec kreslit charismatické postavy jako Alkaran, Nephtys a podobně. Až na barvu vlasu v podstatě nic, co by je vystihovalo.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Chira nakresli jako elfí dítě :bleh:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Mourisson1 píše:Chira nakresli jako elfí dítě :bleh:
No to je taky problém. Vím, že má zhruba sto let, ale elfové jsou stejný ať jim je 50 nebo 200 ne?
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

No...jak se to vezme...já mám jeden obrázek kde chir vypadá jako naprostej roztomilej andílek :blush: ale ten mám zakázáno ukazovat :no:
Lothias Cys'variana

Lassair

Příspěvek od Lassair »

Mourisson1 píše:No...jak se to vezme...já mám jeden obrázek kde chir vypadá jako naprostej roztomilej andílek :blush: ale ten mám zakázáno ukazovat :no:
JO máš!!! :angry: Podle mě totiž vypadá jako by byl zhulenej a dostal ještě pánví do hlavy...
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Lassair píše:JO máš!!! :angry: Podle mě totiž vypadá jako by byl zhulenej a dostal ještě pánví do hlavy...
Nahodou, podle toho popisu to vypada, ze je vystizen velice verne :P Hihih

No ja ti dam, Wolfiku, ze se Alky kresli spatne, vr vrr...
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

The_Balrog píše:
Lassair píše:JO máš!!! :angry: Podle mě totiž vypadá jako by byl zhulenej a dostal ještě pánví do hlavy...
Přesně tak!! On totiž teď od jednoho nejmenovaného půlčika (Perido!) dostal po hlavě loutnou a pár hodin ležel v bezvědomí, tak se mu nesmíte divit že vypadá jak kdyby dostal pánvičkou ;)
Lothias Cys'variana

Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

The_Balrog píše:

No ja ti dam, Wolfiku, ze se Alky kresli spatne, vr vrr...
No, ale kreslí a neříkej, že ne. Jelikož taková Alkaran je obličejově... obyčejná. Prostě krásná (roztomilá) elfka. Drobný nosík, rty, atp atp. Takže se mi ji povede pokaždý nakreslit jinak. Navíc tím, že nemá (celkově každý elf mi tak připadá) jasné rysy, ji i každý vidí a představuje si ji jinak, takže se autor málokdy strefí do nějaké správné představivosti ostatních.
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Udělej to jako já, nech si poslat od Balroga fotku jak si ji asi představuje:)

Jinak aby bylo jasno, předem jsem avizovala, že je to skica dělaná v noci a nepovedená skica.. a taky.. že to nikde nanetu nechci vidět. Počkejte až budu aspoň trochu spokojená a třeba se dočkáte:) Protože mi někdo moudrý, relativně teda, řekl, že když mám k obrázku výhrady, takho nemám házet ne net.. (a hráč Chira to ze mě pod různými argumenty doslova vydoloval.)
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Lassair píše:Udělej to jako já, nech si poslat od Balroga fotku jak si ji asi představuje:)

Jinak aby bylo jasno, předem jsem avizovala, že je to skica dělaná v noci a nepovedená skica.. a taky.. že to nikde nanetu nechci vidět. Počkejte až budu aspoň trochu spokojená a třeba se dočkáte:) Protože mi někdo moudrý, relativně teda, řekl, že když mám k obrázku výhrady, takho nemám házet ne net.. (a hráč Chira to ze mě pod různými argumenty doslova vydoloval.)
No to já od Balroga měl spousty obrízků (a raději nechtějte vedět jaké a odkud :D), jenže dost lidí ji vidí jinak, než on sám =)
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Tak tady je ta rodinka. Pokud jsou ještě nějaké výtky tak řekněte, zkusím to dovést do dokonalosti.
(btw... já bych kačenku někam zahodil... vidítě jak se tváří? Je vychcaná.. má vás v hrsti...:D)

Obrázek
Naposledy upravil(a) Wolf dne 5. 6. 2011 14.09, celkem upraveno 1 x.
Mini

Příspěvek od Mini »

Tak to je dobrýýý! :biggrin:
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Odpovědět