Nedal bys prosím ten TATW.cfg nějak dohromady i s těma zástavama a komplet pak ty tři soubory ke stažení? Ať to pak můžeme dát do topicu hry komplet všechny úpravy.darmian píše:- Najdi si soubor descr_sm_factions.txtNalk píše:Sakra... tu invazi jsem nepřepsal.. co s tím? jen vymazat ty řádky u frakcí, nebo něco nějak přepsat
- Najdi si faction papal_states
- Smaž řádek special_faction_type papal_faction
Nebo použijte moje už upravené soubory viz.:
viewtopic.php?p=111853#111853
a návod na úpravu od Drona zde:
viewtopic.php?p=111880#111880
Total War
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
http://www.uloz.to/9274691/third-age-edited-rarDron píše:Nedal bys prosím ten TATW.cfg nějak dohromady i s těma zástavama a komplet pak ty tři soubory ke stažení? Ať to pak můžeme dát do topicu hry komplet všechny úpravy.darmian píše:- Najdi si soubor descr_sm_factions.txtNalk píše:Sakra... tu invazi jsem nepřepsal.. co s tím? jen vymazat ty řádky u frakcí, nebo něco nějak přepsat
- Najdi si faction papal_states
- Smaž řádek special_faction_type papal_faction
Nebo použijte moje už upravené soubory viz.:
viewtopic.php?p=111853#111853
a návod na úpravu od Drona zde:
viewtopic.php?p=111880#111880
Už bych pomalu začal. Minimálně bychom mohli vyzkoušet pár tahů (třeba jenom já a Dron), ať zjistíme, jak ten multiplayer vlastně vypadá...
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
nalkanar@gmail.com
Radši mě varujte až to odešlete, GMAIL má krutou antispam ochranu a může se stát, že by vás mohl strčit do spamu
Radši mě varujte až to odešlete, GMAIL má krutou antispam ochranu a může se stát, že by vás mohl strčit do spamu

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jsem myslel, že Fryn je Dale a on je z něj trpaslík?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Pomoc.. naistaloval jsem znova vše až po Kingdoms.. patch 1,5.. crack 1,5 a nejde mi to .. pustim to chvíli to běží a pak to skočí do winu .. a oběví se mi malinký okíkno kde nic neni a mužu to odkliknout jen OK
edit: mohl by prosím někdo někam uploadnout a poslat mi link..
svýho kingdoms.exe ? ? na mail klidně. díky
Originálku?sircervic píše:Pomoc.. naistaloval jsem znova vše až po Kingdoms.. patch 1,5.. crack 1,5 a nejde mi to .. pustim to chvíli to běží a pak to skočí do winu .. a oběví se mi malinký okíkno kde nic neni a mužu to odkliknout jen OK
Třeba to je fukDron píše:Originálku?sircervic píše:Pomoc.. naistaloval jsem znova vše až po Kingdoms.. patch 1,5.. crack 1,5 a nejde mi to .. pustim to chvíli to běží a pak to skočí do winu .. a oběví se mi malinký okíkno kde nic neni a mužu to odkliknout jen OK
Jj, kovanej trpaslík … musíš číst víc mezi řádkyNalk píše:Jsem myslel, že Fryn je Dale a on je z něj trpaslík?

Tak to zase ne, nevěřím, že se nenaskytne možnost/potřeba pomoct některému z dalších národů co stojí proti silám Mordoru a jejich přisluhovačů (a své věrné spojence z Dale, nenechají trpaslíci taky jen tak padnout pod náporem vojsk z Rhunu).darmian píše:Jo. Ale přijde mi, že si spíš bude hrát singl... nejblíž má tak akorát Rhun, kterej se k němu stejně musí dostat přes Dale takže...
Pěkný, nemám k tomu co dodat (až na na mail kam mi posílat odehrané tahy - hudsben@gmail.com).Dron píše:Nějak jsem to sepsal, připomínky kdyžtak sem
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Fryn: no já právě měl za to, že jsi Dale.. a tak i trpaslík může pomoct tam na straně a popravdě, jestli se pustíš do skřetů z těch Mlžných hor, co mě otravují v singlu, tak se budeš hodit 

Nalk: Neznám lepší přípravek na hubení skřetů než správně bojovně naladěnou trpasličí pěchotu (kromě krupobití šípů, které dokáží vyvolat šiky elfích lučištníků - nebo kombinaci obojího). Jen si ještě musím ujasnit podle reálií ten vztah trpaslíků k elfům a jestli pro ně mám vůbec hnout kladivem (žert …).
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Tak furt mi to nejede.. asi budu muset stáhnout nový kingdoms. někde.. už druhý :-\ ..
Normálně to zapnu .. začne to najíždět.. ta loadovací obrazovka..po který tam skáče SEGA atd.. než to skočí do menu.. a než se to naloaduje tak to skočí do winu.. a vyhodí to hlášku..
Kde je jenom vykřičník v žlutym trouhelníku.. a tlačítko OK který TW vypne.
Normálně to zapnu .. začne to najíždět.. ta loadovací obrazovka..po který tam skáče SEGA atd.. než to skočí do menu.. a než se to naloaduje tak to skočí do winu.. a vyhodí to hlášku..
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*žertuje dál* Však to neděláš pro elfy, to děláš pro to, abys dostal do rukou zpět Morii a doly s mithrilem.. a taky pro zábavu - co je lepší zábava než naběhnout do skřetího davu a prosekat se skrz něj? Jinak ty šípy musím potvrdit, dost krutá zábava - aneb když 600 elfů (z toho 500 lukařů) rozemlelo na sekanou asi 2000 skřetíků.Fryn píše:Nalk: Neznám lepší přípravek na hubení skřetů než správně bojovně naladěnou trpasličí pěchotu (kromě krupobití šípů, které dokáží vyvolat šiky elfích lučištníků - nebo kombinaci obojího). Jen si ještě musím ujasnit podle reálií ten vztah trpaslíků k elfům a jestli pro ně mám vůbec hnout kladivem (žert …).

-
- Kontaktovat uživatele:
re
Kde to stahuješ ?? Tohle bych viděl na 90% na špatný cra*k … já to stáhl na www.isohunt.c*m a běží to bez potíží …sircervic píše:Tak furt mi to nejede.. asi budu muset stáhnout nový kingdoms. někde.. už druhý :-\ ..
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
re
To je houbeles, větší sranda je, když olifant rozdupe 8000 gondorskejch, jinak nejde nějak zakázat jednotka foutain guard ? Ty zmr*i jsou skoro nesmrtelnýNalk píše:*žertuje dál* Však to neděláš pro elfy, to děláš pro to, abys dostal do rukou zpět Morii a doly s mithrilem.. a taky pro zábavu - co je lepší zábava než naběhnout do skřetího davu a prosekat se skrz něj? Jinak ty šípy musím potvrdit, dost krutá zábava - aneb když 600 elfů (z toho 500 lukařů) rozemlelo na sekanou asi 2000 skřetíků.Fryn píše:Nalk: Neznám lepší přípravek na hubení skřetů než správně bojovně naladěnou trpasličí pěchotu (kromě krupobití šípů, které dokáží vyvolat šiky elfích lučištníků - nebo kombinaci obojího). Jen si ještě musím ujasnit podle reálií ten vztah trpaslíků k elfům a jestli pro ně mám vůbec hnout kladivem (žert …).

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/