placidity píše:...třeba jen zachytil pravý stav reality :)
Picasso bo Wolfík?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nalk píše:Georgíku, nedělej si z toho prdel.. Picasso tyhle základní věci uměl, to že pak maloval v určitém směru je něco jiného.
Pozn. Nemluvil bych až tak přímo "základech", například toto namaloval ve svých patnácti letech.
Já to beru tak, že základní = tradiční, jak moc mistrovky to ovládal jsem přesně netušil (nikdy jsem to nezkoumal až tak detailně, jen jsem byl naučen, že to tradiční samozřejmě uměl)
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Wolf píše:Ty Pipi děkovat nemusíš. Právěže dneska už zvládne každej postavit hrneček na stul a prohlásit ha! jsem umělec aniž by základ znal. Já to o sobě neříkám. Jsem Amatér. Nic jsem nestudoval a prostě si kreslím, protože mě to baví.
Já jsem taky amatér, víš jak dlouho mi trvalo ten hrnek vymodelovat a přimět ho k pohybu? Jen jsem zkoušel, jak to chodí v novém Blenderu a stejně jsem zůstal u starého. :D
Co vím tak právě Picasso měl v merku skvěle anatomii i perspektivu, to že to tak nevypadá podle jeho obrazů, nebo se to nezdá je proto že to tak chtěl, ne nechtěl a to je sakra rozdíl:)
Jinak Wolfe.. každým obrázkem to bude lepší a lepší.. a sranda bude ta, že i když to bude lepší a lepší tak se budeš cítit jako bys uměl žalostně málo. (aspoň takto je to u mě)
Wolf píše:Jj dyť Balrog tam dal to jeho dílo, které namaloval v 15.
Připadá mi, že je to lepší a lepší *zaklepe*. Ale mě hlavně nejde o to být Picassem =)
A proč taky, toho už jsme tady měli:) Raději buď Wolfem:)