Picasso bo Wolfík?placidity píše:...třeba jen zachytil pravý stav reality :)
Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
 - Kontaktovat uživatele:

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar

- The_Balrog
 - Kontaktovat uživatele:

Pozn. Nemluvil bych až tak přímo "základech", například toto namaloval ve svých patnácti letech.Nalk píše:Georgíku, nedělej si z toho prdel.. Picasso tyhle základní věci uměl, to že pak maloval v určitém směru je něco jiného.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“

- Nalk
 - Kontaktovat uživatele:

Já to beru tak, že základní = tradiční, jak moc mistrovky to ovládal jsem přesně netušil (nikdy jsem to nezkoumal až tak detailně, jen jsem byl naučen, že to tradiční samozřejmě uměl)The_Balrog píše:Pozn. Nemluvil bych až tak přímo "základech", například toto namaloval ve svých patnácti letech.Nalk píše:Georgíku, nedělej si z toho prdel.. Picasso tyhle základní věci uměl, to že pak maloval v určitém směru je něco jiného.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

Já jsem taky amatér, víš jak dlouho mi trvalo ten hrnek vymodelovat a přimět ho k pohybu? Jen jsem zkoušel, jak to chodí v novém Blenderu a stejně jsem zůstal u starého. :DWolf píše:Ty Pipi děkovat nemusíš. Právěže dneska už zvládne každej postavit hrneček na stul a prohlásit ha! jsem umělec aniž by základ znal. Já to o sobě neříkám. Jsem Amatér. Nic jsem nestudoval a prostě si kreslím, protože mě to baví.
Co vím tak právě Picasso měl v merku skvěle anatomii i perspektivu, to že to tak nevypadá podle jeho obrazů, nebo se to nezdá je proto že to tak chtěl, ne  nechtěl a to je sakra rozdíl:)
Jinak Wolfe.. každým obrázkem to bude lepší a lepší.. a sranda bude ta, že i když to bude lepší a lepší tak se budeš cítit jako bys uměl žalostně málo. (aspoň takto je to u mě)

Jinak Wolfe.. každým obrázkem to bude lepší a lepší.. a sranda bude ta, že i když to bude lepší a lepší tak se budeš cítit jako bys uměl žalostně málo. (aspoň takto je to u mě)
- zlaticko71

Poznáte? :)

Naposledy upravil(a) Wolf dne 19. 7. 2011 15.57, celkem upraveno 1 x.

Neutral Good Dungeon Master  

- The_Balrog
 - Kontaktovat uživatele: