Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

zuzuPD píše:Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.
JO! ja taky nevim co delali, vzdyt ten chlap jen k veceru barvil vrata a v noci se vracel z roboty :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

No...Chir by reagoval stejně i kdyby ten chlap svítil třebas zeleně a třebas nad sebou mněl jméno teskenter.. :bleh:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Akruo

Příspěvek od Akruo »

zuzuPD píše:Předsudky vůči chlapům s šátkem přes ústa a kbelíkem červené barvy, kteří mají agresivní frakci, nad hlavou bandita a míří nad ránem do Amfiberai... Třikrát na něj tahali zbraně, třikrát ho tajně sledovali.
Viděl jsem jenom kousek, ale u počítače jsem se vyloženě bavil … ať si říká, kdo chce, co chce, kdyby ta postava byla modra, tak by tolik pokriku kvuli chlapkovi s kbelikem nebyl..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Já jen nevím, proč vás to ještě překvapuje/dostává :smile:
Bratrstvo zabanovaných!
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Tak právě jsem se dozvěděl, že šaty děvky jsou asi nějaká krutopřísná zbroj a nelze v nich spát :)
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Ungo píše:
Mourisson1 píše:No...Chir by reagoval stejně i kdyby ten chlap svítil třebas zeleně a třebas nad sebou mněl jméno teskenter.. :bleh:
Ne že bych provokvoal, ale že by se ozvala potrefena husa? :-))
A předsudky vůči skupinkám trochu zahalenejch lidí, co se takhle procházej v noci směrem soutěska, jsou červení a mají nad hlavou bandita, samo lehce ozbrojení (ovšem kdo ne, že). Než stačí vyloudit žble (nebo vůbec zareagovat) byli mrtví :biggrin:

Vlastně mě spíš dostalo když podobný osud nepotkal toho sběrače :megalol: To mi připomíná jedno prastaré PnP hraní, kde sem se se svou postavou dokázal vyhnout a projít zapeklité pasti, až nakonec jsem na poušti potkal trpasličího lazebníka, který byl ochotný mě za malý peníz upravit. Samozřejmě sem se nechal a všichni ostatní hráči i ST na mě koukali jak na vola, jak sem se mohl chytit do tak zřejmé pasti - ale ono to bylo tak absurdní a jako past zřejmé, že sem tomu prostě nemohl uvěřit.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Mě dostalo osobité mytí jedné postavy. U té jiné jedné "něžné " postavy co stále vedle bych to očekával, ale u téhle? :smile:
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

zuzuPD píše:
Ungo píše:
Mourisson1 píše:No...Chir by reagoval stejně i kdyby ten chlap svítil třebas zeleně a třebas nad sebou mněl jméno teskenter.. :bleh:
Ne že bych provokvoal, ale že by se ozvala potrefena husa? :-))
A předsudky vůči skupinkám trochu zahalenejch lidí, co se takhle procházej v noci směrem soutěska, jsou červení a mají nad hlavou bandita, samo lehce ozbrojení (ovšem kdo ne, že). Než stačí vyloudit žble (nebo vůbec zareagovat) byli mrtví :biggrin:
No třeba já se obvykle snažím reagovat přiměřeně a pokud na mě přímo postava/zvíře neběží, tak nic nedělám.… ale za tu dobu (min. 2 roky, co můžu říct, že to takhle dělám) jsem se setkal jen s jedním (buglým) koboldem, co mě potom nenapadl... díky čemuž samozřejmě přežil...
Takže když se na to podíváš takhle... musíš si uvědomit, že je to jen hra. :biggrin: :clover:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
placidity

Příspěvek od placidity »

zuzuPD píše: Vlastně mě spíš dostalo když podobný osud nepotkal toho sběrače :megalol:
Sběrač stihl promluvit dřív, než jsme si jej pořádně všimli :D

(a možná to bude i tím, že nevypadal jako generic spawn :))
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Rozděleno, nové vlákno přesunuto sem.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Téměř každý druhý vzkaz, co čtu poslední dobou po nástěnkách.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

osoba A se zvedne od Svacinky, ze uz ma pro Cyra novy hak, sotva zmizi, kraci si to kolem osoba B s krvavym pahylem misto ruky...

no jsem zvedav jak ten Cyruv hak nakonec bude vypadat :)
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

:megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

73% PM schránky zaplněno :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Nalk píše:73% PM schránky zaplněno :biggrin:
"Ve hře"?

Btw: 93%
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

termín "Stromosmilník kulekop"
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Ungo píše:/Flame on

Naprsoto me dostal dnešní výstup za hradbami Tirianu, tohel už snad celé muselo být jen vtip
Ale jaký to mělo ohlas :smile:
Obrázek

:megalol: :megalol:
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Teprve včera jsem si všimla jaký má Zlatka stín...že je nahý! :megalol:

Obrázek Obrázek
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »