ako sa da rychlo a lahko zbohatnut...

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Orkim

ako sa da rychlo a lahko zbohatnut...

Příspěvek od Orkim »

Neviem ci to tak tvorcovia mysleli, ale mam pocit ze skor nie, tak na to chcem upozornit.

V divocine sa da nehorazne zbohatnut (hlavne v noci), staci chodit z lokacie do lokacie a pockat kym sa medvede a diviaci navzajom pozabijaju a stiahnut koze... (zarobil som tam 20000 zlatych ani som nevedel ako...)
Asi by sa to malo nejako domysliet...
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Tak přijed na ostrov vyvrhelů a hned o ně přijdeš... :bigwink:
Wanting something does not give you the right to have it.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Jojo, videt te nejaky druid, tak prijdes o vlastni kuzicku …

Mne jen prijde hrozne divny, jak na HCRP serveru je drtiva vetsina postav schopna stahnout zvire z kuze. Kdo z vas by na to v realu mel zaludek? Navic pobihat celou noc po lese a stahovat zviratka z kuze mi prijde jako obyc creepovani a k RP hre to ma daleko. Ale budiz, na charakter postavy muze soudit jen jeji hrac …

Kazdopadne kdyz vidim chybu hry, tak o ni napisu na forum a nezneuzivam ji. Server je betaverze a chybicky se tu vyskytnou. No nic, tohle je o svedomi hracu …
Orkim

Příspěvek od Orkim »

cybermisa píše:Jojo, videt te nejaky druid, tak prijdes o vlastni kuzicku …

Mne jen prijde hrozne divny, jak na HCRP serveru je drtiva vetsina postav schopna stahnout zvire z kuze. Kdo z vas by na to v realu mel zaludek? Navic pobihat celou noc po lese a stahovat zviratka z kuze mi prijde jako obyc creepovani a k RP hre to ma daleko. Ale budiz, na charakter postavy muze soudit jen jeji hrac …

Kazdopadne kdyz vidim chybu hry, tak o ni napisu na forum a nezneuzivam ji. Server je betaverze a chybicky se tu vyskytnou. No nic, tohle je o svedomi hracu …
sak som napisal na forum ;) Mne tiez padla sanka, ked som zistil kolko mi za tie koze dali :D
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

No ono by bylo mozna uzitecny napsat, o ktere lokace se jedna …
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

cybermisa píše:No ono by bylo mozna uzitecny napsat, o ktere lokace se jedna …
Aby si se mohl taky napakovat co? :megalol: :bigwink:
Wanting something does not give you the right to have it.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Arto píše:Aby si se mohl taky napakovat co? :megalol: :bigwink:
Presne tak, muj druid nedela nic jineho, nez ze cele dny vrazdi zver a stahuje z kuze *ironicky* :biggrin: Nene, ja si tam chci pockat na ty "lovce" a vsechny je bez milosti popravovat *dela si legraci i kdyz kdo vi* :bleh:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Mělo by být opraveno
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Bugy (a tohle byl jasný bug) rozhodně nezneužívejte. Víme, že se na nich dá pěkně napakovat, ale pokud to budete zneužívat tak nás donutíte jen k jedné věci - před GOLD verzí prostě můžeme smazat databázi se zápisy a tak postava po nalogování přijde o všechny věci a peníze. Podobně s bankovními účty a perzistentními trezory.

Takže jak postupovat při najití "zlatého bugu" - především ohlásit a nabyté peníze či předměty prostě spálit v odpadkovém koši. O to víc vás bude těšit, když vaše postava na vytoužený předmět sama po čase vydělá. Díky.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Orkim

Příspěvek od Orkim »

skusal som, uz medzi sebou nebojuju... hned je to tam nebezpecnejsie... :D
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Opraveno to bude ve verzi 0.52.25. Teď ti jen nenastala ta správná kombinace příčin (kterou si nechám pro sebe). :bigwink:
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

cybermisa píše: Mne jen prijde hrozne divny, jak na HCRP serveru je drtiva vetsina postav schopna stahnout zvire z kuze. Kdo z vas by na to v realu mel zaludek?
U nas stahuje kuže trpaslik... a ten třeba nacpal mrtvolu pulcike ktereho zabil do kotle a přidal na ohni...
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Zamčeno