ako sa da rychlo a lahko zbohatnut...
Moderátor: Dungeon Master
ako sa da rychlo a lahko zbohatnut...
Neviem ci to tak tvorcovia mysleli, ale mam pocit ze skor nie, tak na to chcem upozornit.
V divocine sa da nehorazne zbohatnut (hlavne v noci), staci chodit z lokacie do lokacie a pockat kym sa medvede a diviaci navzajom pozabijaju a stiahnut koze... (zarobil som tam 20000 zlatych ani som nevedel ako...)
Asi by sa to malo nejako domysliet...
V divocine sa da nehorazne zbohatnut (hlavne v noci), staci chodit z lokacie do lokacie a pockat kym sa medvede a diviaci navzajom pozabijaju a stiahnut koze... (zarobil som tam 20000 zlatych ani som nevedel ako...)
Asi by sa to malo nejako domysliet...
Jojo, videt te nejaky druid, tak prijdes o vlastni kuzicku …
Mne jen prijde hrozne divny, jak na HCRP serveru je drtiva vetsina postav schopna stahnout zvire z kuze. Kdo z vas by na to v realu mel zaludek? Navic pobihat celou noc po lese a stahovat zviratka z kuze mi prijde jako obyc creepovani a k RP hre to ma daleko. Ale budiz, na charakter postavy muze soudit jen jeji hrac …
Kazdopadne kdyz vidim chybu hry, tak o ni napisu na forum a nezneuzivam ji. Server je betaverze a chybicky se tu vyskytnou. No nic, tohle je o svedomi hracu …
Mne jen prijde hrozne divny, jak na HCRP serveru je drtiva vetsina postav schopna stahnout zvire z kuze. Kdo z vas by na to v realu mel zaludek? Navic pobihat celou noc po lese a stahovat zviratka z kuze mi prijde jako obyc creepovani a k RP hre to ma daleko. Ale budiz, na charakter postavy muze soudit jen jeji hrac …
Kazdopadne kdyz vidim chybu hry, tak o ni napisu na forum a nezneuzivam ji. Server je betaverze a chybicky se tu vyskytnou. No nic, tohle je o svedomi hracu …
sak som napisal na forum ;) Mne tiez padla sanka, ked som zistil kolko mi za tie koze dali :Dcybermisa píše:Jojo, videt te nejaky druid, tak prijdes o vlastni kuzicku …
-
- Kontaktovat uživatele:
Bugy (a tohle byl jasný bug) rozhodně nezneužívejte. Víme, že se na nich dá pěkně napakovat, ale pokud to budete zneužívat tak nás donutíte jen k jedné věci - před GOLD verzí prostě můžeme smazat databázi se zápisy a tak postava po nalogování přijde o všechny věci a peníze. Podobně s bankovními účty a perzistentními trezory.
Takže jak postupovat při najití "zlatého bugu" - především ohlásit a nabyté peníze či předměty prostě spálit v odpadkovém koši. O to víc vás bude těšit, když vaše postava na vytoužený předmět sama po čase vydělá. Díky.
Takže jak postupovat při najití "zlatého bugu" - především ohlásit a nabyté peníze či předměty prostě spálit v odpadkovém koši. O to víc vás bude těšit, když vaše postava na vytoužený předmět sama po čase vydělá. Díky.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
U nas stahuje kuže trpaslik... a ten třeba nacpal mrtvolu pulcike ktereho zabil do kotle a přidal na ohni...cybermisa píše: Mne jen prijde hrozne divny, jak na HCRP serveru je drtiva vetsina postav schopna stahnout zvire z kuze. Kdo z vas by na to v realu mel zaludek?
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!