Jak už jsem psal, začal jsem to hrát aniž jsem věděl oč jde … s Mordorem jsme byli na něčem dohodnutí, ale těžko něco dělat, když všechny bitvy Mordor vs. Gondor odehrává Darmian a skřetíci vždycky dostanou po hubě
Third Age Total War - Hotseat Campaign
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
re
Jojo nějako se to vyvine, Harad teď zmasakruje toho Durmena co si to šine na Golden A... pak na severu ty koňáky a pojede se zase kolečko kdo komu co na pár kol sebere ….
Jak už jsem psal, začal jsem to hrát aniž jsem věděl oč jde … s Mordorem jsme byli na něčem dohodnutí, ale těžko něco dělat, když všechny bitvy Mordor vs. Gondor odehrává Darmian a skřetíci vždycky dostanou po hubě
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Todle neni vubec pravda, v poslední době jsme nespolupracovali vubec, ale předtim jsem se domlouvaly furt na něčem. Ale jak začala škola a opadat nadšení... Stejně to je aspon u mě furt jen styl "Vylezeš, dostaneš"darmian píše:Největší chyba byla, že jste s Vugim nespolupracovali.sircervic píše:mrkat mužeš, ale nikdo mě nenechal odehrát ani jednu bitvu a ještě skřeti jsou močky, takže bez šance :D :Ddarmian píše: Nestraš, já mám pak dycky takovej blbej pocit, že bych měl svoje válečný úsilí zdvojnásobit. *mrkne na Vugiho se sircervicem*
Občas mi příjde že když klikám na rekrutování, že pracuju na Jatkách :D :D
Asi jako když vás někdo chce zmlátit jenom protože stojíte, nebo že máte dlouhý vlasy :D :D
O tom to vubec neni kdyby to bylo tak, tak všichni seděj zalezlý a nikdo nikam neleze :DNalk píše:Nechal, nenechal... jde o to, to dobře promýšlet atd.
Takhle to je o tom kdo vyleze a nechá si dát od druhýho přes držku, a mě nikdy nebere pasivní styl hry :D
+ navíc je tu šance odehrávat bitvy ve svym kole tolikrát než budete spokojeni s výslekem :D
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
re
Prsten mají stále naši, OMM
Jsem pro, pojmout hru RP spůsobem .. a až evil generál donese prsten do Mordoru, tak evil frakce vítězí

Re: re
Mě by ale vážně docela zajímalo, co by se stalo, kdyby se prsten dostal do rukou Mordoru. Mám ale takovej pocit, že je to lehce zabugovaný, protože jsem tuhle s trpaslíkama vymlátil OMM a prsten nikde...Vugi píše:Prsten mají stále naši, OMMJsem pro, pojmout hru RP spůsobem .. a až evil generál donese prsten do Mordoru, tak evil frakce vítězí
![]()
![]()
![]()
![]()
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Proti němu jsem si dával skirmish.. to by nebylo moc fajnVugi píše:Bylo by fajn, pokud by po tom dostal Sauron fyzickou podobu
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Vugi
- Kontaktovat uživatele:
re
No právě já vim, někde na youtube jsem z toho viděl super video, fullstack nejlepší Gondor arma vs. samotný Sauron … dostali hrozně napráskáno

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Naposled jsi odehrával ty. Tzn. Linda a ten neurčil náhradníka, ale tiše jmenoval Vugiho, který to nekomentovalVugi píše:U koho to vázne ?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Odesláno Mordořanům