Jak už jsem psal, začal jsem to hrát aniž jsem věděl oč jde … s Mordorem jsme byli na něčem dohodnutí, ale těžko něco dělat, když všechny bitvy Mordor vs. Gondor odehrává Darmian a skřetíci vždycky dostanou po hubě

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Todle neni vubec pravda, v poslední době jsme nespolupracovali vubec, ale předtim jsem se domlouvaly furt na něčem. Ale jak začala škola a opadat nadšení... Stejně to je aspon u mě furt jen styl "Vylezeš, dostaneš"darmian píše:Největší chyba byla, že jste s Vugim nespolupracovali.sircervic píše:mrkat mužeš, ale nikdo mě nenechal odehrát ani jednu bitvu a ještě skřeti jsou močky, takže bez šance :D :Ddarmian píše: Nestraš, já mám pak dycky takovej blbej pocit, že bych měl svoje válečný úsilí zdvojnásobit. *mrkne na Vugiho se sircervicem*
Občas mi příjde že když klikám na rekrutování, že pracuju na Jatkách :D :D
O tom to vubec neni kdyby to bylo tak, tak všichni seděj zalezlý a nikdo nikam neleze :DNalk píše:Nechal, nenechal... jde o to, to dobře promýšlet atd.
Mě by ale vážně docela zajímalo, co by se stalo, kdyby se prsten dostal do rukou Mordoru. Mám ale takovej pocit, že je to lehce zabugovaný, protože jsem tuhle s trpaslíkama vymlátil OMM a prsten nikde...Vugi píše:Prsten mají stále naši, OMMJsem pro, pojmout hru RP spůsobem .. a až evil generál donese prsten do Mordoru, tak evil frakce vítězí
![]()
![]()
![]()
![]()
Proti němu jsem si dával skirmish.. to by nebylo moc fajnVugi píše:Bylo by fajn, pokud by po tom dostal Sauron fyzickou podobu
Naposled jsi odehrával ty. Tzn. Linda a ten neurčil náhradníka, ale tiše jmenoval Vugiho, který to nekomentovalVugi píše:U koho to vázne ?