DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Plánujeme uspořádat odložené oslavy v Amfiberai. Stále váháme zda to dát přes týden a nebo spíše na víkend (v tom případě by to byla neděle 12.2.)
Jak to vidíte vy, jak by vám to vyhovovalo? (a dotaz není mířen jen na elfy z Amfi, vyjádřit se může každý potencionální učastník)
Jak to vidíte vy, jak by vám to vyhovovalo? (a dotaz není mířen jen na elfy z Amfi, vyjádřit se může každý potencionální učastník)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
já osobně bych moc uvítal pátek (neměl bych večerní omezení), ale já sjem jen jedinec kterej musí končit dřív,takže to asi moc vliv mít nebude :D
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
-
- Kontaktovat uživatele:
- Věc: Cesta za pekelníkem, část druhá
Čas a datum: Po domluvě zde na fóru
Zúčastnění: Družina + Pavel Urban
Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 6. 2. 2012 16.52, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
já mam sraz po večerech tak od 18:00 max do 00:00, akorát pátek se mi nehodí
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
- Deadlymoon
Druhé setkání!
Prosím, abyste vyjádřili své časové limity sem http://www.doodle.com/xqvt9spi35xwe5f8
EDIT: Klidně se vyjadřujte i tam, kde já "nemám čas". Spíše si tam většinou nejsem jistý a třeba tam nakonec čas mít budu.
Prosím, abyste vyjádřili své časové limity sem http://www.doodle.com/xqvt9spi35xwe5f8
EDIT: Klidně se vyjadřujte i tam, kde já "nemám čas". Spíše si tam většinou nejsem jistý a třeba tam nakonec čas mít budu.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
-