Kirros píše:Tak jest vyznvace zleho boha poznas bezpecne podle toho ze zacne mlzit. Coz je jejich chyba dobre jim tak Muj temny knez (kdyz jeste existovala Ark2) na to mel jednoduchy protiutok. Kdyz potkal nekoho potencialne silnejsiho (tech postupne ubyvalo) tak se hlasil bez mrknuti oka k bohyni lasky (coz paladiny uvedlo do nejistoty "Jakeho to ma bohyne ale vystredniho kneze") a kdyz potkal nekoho zdanlive slabsiho (tech postupem casu pribyvalo) Tak mu svou viru na dotaz vmetl do oci a dal mu poctit co je to bezbranost... Heh tak si vzpominam jak me bavilo hrat zlouny :) Dulezite je nelhat lez vypada vzdycky drive ci pozdeji podezrele jen nerikat celou pravdu :)
To jo, souhlas Moris byl evilak jak vysity jen si vzal tehdy moc velke sousto Ale s tim lhanim je to pravda ….
cybermisa píše:
To jo, souhlas Moris byl evilak jak vysity jen si vzal tehdy moc velke sousto Ale s tim lhanim je to pravda ….
Maly je ten kdo ma male cile :) ver mi ze bych toho eic mncha o dvanact levlu visd jednou dostal a pak si predstav tu odmenu bohu
No nevim nevim, Charwakuur byla desna mrcha, co bys taky cekal od evilackyho nemrtvackyho boha. krom toho, to on tehdy podrazil Morise, kdyz jisty nejmenovany Torwyn mel tu smulu, ze se na Planich zmaru dostal k polsednimu soudu v dobe, kdy si Utheiell zrovna odskocil Vis, to je nevyhoda evilackych bohu, oni ti daji co chces, daji ti volnost a moc, ale ve vysledku na tom vzdycky prodelas a ziskaji oni. Ale nechme toho jo a pls zmen si podpis nebo si tobe na MUNI zaskoci Torwyn
cybermisa píše:
Maly je ten kdo ma male cile :) ver mi ze bych toho eic mncha o dvanact levlu visd jednou dostal a pak si predstav tu odmenu bohu
No nevim nevim, Charwakuur byla desna mrcha, co bys taky cekal od evilackyho nemrtvackyho boha. krom toho, to on tehdy podrazil Morise, kdyz jisty nejmenovany Torwyn mel tu smulu, ze se na Planich zmaru dostal k polsednimu soudu v dobe, kdy si Utheiell zrovna odskocil Vis, to je nevyhoda evilackych bohu, oni ti daji co chces, daji ti volnost a moc, ale ve vysledku na tom vzdycky prodelas a ziskaji oni. Ale nechme toho jo a pls zmen si podpis nebo si tobe na MUNI zaskoci Torwyn
//OT - tak mam pocit, ze tehdy sem hral Charwakuura... uz ani nevim, co mi Torwyn nabidnul... ale ocividne to bylo pro nemrtveho boha lakave Kazdopadne u nikoho jsem nevenoval jako DM tolik casu tomu, abych ho dostal, jako u Torwyna (pote co zlikvidoval vyslance demonu). Licil jsem pasti, lakal ho na smluvena mista, vypsal na nej jako demon ohromnou odmenu, nahanel ho se zabijakama a stejne se to nepovedlo. Naopak vzhledem k tomu, ze jsem to bral ferove a odmenoval ho za prezita nebezpeci (jako ze kdybych ho dostal, tak ma perm smrt), tak ta potvora mnichacka levelovala rychleji nez kdokoli jiny. Takze kdyz se to nepodarilo mne jako DM, tak bych si z toho byt tebou nedelal velkou hlavu.
Chtěl bych se zeptat, jaká je momentálně situace se zastoupením paladinů na Desce. Přijde mi, že se z nich stal ohrožený druh. A já bych zrovna teď potřeboval nějakého staršího zkušeného velice velice trpělivého paladina.
zdech píše:Šílenci dýchající a bojující dle svatých zákonů se najít dají.
Už i ti hynou
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Selvagion píše:Hm, takže to vypadá, že paladin je fakt krajně ohrožený druh. Možná by ho druidi měli začít hájit, aby nevymizel z ekosystému :)
No nic, ono se to nějak vyvine i bez hráčského paladina. To strach nemám
Hrajícího asi těžko, ale takový Jon sice z EQ odešel, ale jeho Dietrich je docela dost dobrým příkladem paladina se všemi jeho klady i zápory. Je specifický tím, že je paladinem Ajris. Jeho hra se mi ze všech paladinů líbila, protože měl moc pěkně vytvořený samotný charakter, který bojoval nejen se zlem kolem, ale i v sobě.… takže tak.
Jinak přeji hodně štěstí, paladina dobře zahrát... to je jedno z nějtěžších povolání, řekl bych.
To mi povídej, že to je těžké. Ale já ještě paladina nemám, a třeba ani mít nebudu, nicméně tím směrem spěje a potřeboval by se setkat s jiným paladinem. A všichni jsou fuč.