Paladin

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

jedno židovský přísloví říká :
můžeš jednou obelhat celej svět
můžeš jednoho člověka obelhávat celej život
nic mezi tim nezkoušej, provalí se to

docela pěkně se podle toho dá hrát :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Kirros píše:Tak jest vyznvace zleho boha poznas bezpecne podle toho ze zacne mlzit. Coz je jejich chyba dobre jim tak :smile: Muj temny knez (kdyz jeste existovala Ark2) na to mel jednoduchy protiutok. Kdyz potkal nekoho potencialne silnejsiho (tech postupne ubyvalo) tak se hlasil bez mrknuti oka k bohyni lasky (coz paladiny uvedlo do nejistoty "Jakeho to ma bohyne ale vystredniho kneze") a kdyz potkal nekoho zdanlive slabsiho (tech postupem casu pribyvalo) Tak mu svou viru na dotaz vmetl do oci a dal mu poctit co je to bezbranost... Heh tak si vzpominam jak me bavilo hrat zlouny :) Dulezite je nelhat lez vypada vzdycky drive ci pozdeji podezrele jen nerikat celou pravdu :)
To jo, souhlas :biggrin: Moris byl evilak jak vysity jen si vzal tehdy moc velke sousto :bigwink: Ale s tim lhanim je to pravda ….
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

cybermisa píše: To jo, souhlas :biggrin: Moris byl evilak jak vysity jen si vzal tehdy moc velke sousto :bigwink: Ale s tim lhanim je to pravda ….
Pravda je jen jedna. Kdo chce lhát má mnohem větší výběr.
Dnes jsem to četl v kalendáři a myslím, že se to sem hodí. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

cybermisa píše: To jo, souhlas :biggrin: Moris byl evilak jak vysity jen si vzal tehdy moc velke sousto :bigwink: Ale s tim lhanim je to pravda ….
Maly je ten kdo ma male cile :) ver mi ze bych toho eic mncha o dvanact levlu visd jednou dostal a pak si predstav tu odmenu bohu :bigwink:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

labir píše:
Pravda je jen jedna. …
to je ale blbost :evillaugh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Kirros píše:
Maly je ten kdo ma male cile :) ver mi ze bych toho eic mncha o dvanact levlu visd jednou dostal a pak si predstav tu odmenu bohu :bigwink:
No nevim nevim, Charwakuur byla desna mrcha, co bys taky cekal od evilackyho nemrtvackyho boha. krom toho, to on tehdy podrazil Morise, kdyz jisty nejmenovany Torwyn mel tu smulu, ze se na Planich zmaru dostal k polsednimu soudu v dobe, kdy si Utheiell zrovna odskocil :biggrin: Vis, to je nevyhoda evilackych bohu, oni ti daji co chces, daji ti volnost a moc, ale ve vysledku na tom vzdycky prodelas a ziskaji oni. Ale nechme toho :bigwink: jo a pls zmen si podpis nebo si tobe na MUNI zaskoci Torwyn :megalol: :bigwink:
LDamian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LDamian »

cybermisa píše:
Kirros píše:
No nevim nevim, Charwakuur byla desna mrcha, co bys taky cekal od evilackyho nemrtvackyho boha. krom toho, to on tehdy podrazil Morise, kdyz jisty nejmenovany Torwyn mel tu smulu, ze se na Planich zmaru dostal k polsednimu soudu v dobe, kdy si Utheiell zrovna odskocil :biggrin: Vis, to je nevyhoda evilackych bohu, oni ti daji co chces, daji ti volnost a moc, ale ve vysledku na tom vzdycky prodelas a ziskaji oni. Ale nechme toho :bigwink: jo a pls zmen si podpis nebo si tobe na MUNI zaskoci Torwyn :megalol: :bigwink:
//OT - tak mam pocit, ze tehdy sem hral Charwakuura... uz ani nevim, co mi Torwyn nabidnul... ale ocividne to bylo pro nemrtveho boha lakave :shades: Kazdopadne u nikoho jsem nevenoval jako DM tolik casu tomu, abych ho dostal, jako u Torwyna (pote co zlikvidoval vyslance demonu). Licil jsem pasti, lakal ho na smluvena mista, vypsal na nej jako demon ohromnou odmenu, nahanel ho se zabijakama a stejne se to nepovedlo. Naopak vzhledem k tomu, ze jsem to bral ferove a odmenoval ho za prezita nebezpeci (jako ze kdybych ho dostal, tak ma perm smrt), tak ta potvora mnichacka levelovala rychleji nez kdokoli jiny. Takze kdyz se to nepodarilo mne jako DM, tak bych si z toho byt tebou nedelal velkou hlavu. :biggrin: :bigwink:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

No nedavno jsem zavzpominal jak to tehdy cele zacalo, viz: viewtopic.php?t=1995&highlight=bioware+kostka
:smile: :bigwink:
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Chtěl bych se zeptat, jaká je momentálně situace se zastoupením paladinů na Desce. Přijde mi, že se z nich stal ohrožený druh. A já bych zrovna teď potřeboval nějakého staršího zkušeného velice velice trpělivého paladina.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Špatné, momentálně o žádném nevím, kromě NPC.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
zdech

Příspěvek od zdech »

Rytířstvo oficiálních řádů zdá se vyhynulo. Šílenci dýchající a bojující dle svatých zákonů se najít dají.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Zlofas

Příspěvek od Zlofas »

zdech píše:Šílenci dýchající a bojující dle svatých zákonů se najít dají.
Už i ti hynou :shades:
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

dobře jim tak, zakonný dobro je ve skutečnosti jen převlečený zlo :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Zlofas

Příspěvek od Zlofas »

Sloužit většímu dobru není vždy lehké.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Hm, takže to vypadá, že paladin je fakt krajně ohrožený druh. Možná by ho druidi měli začít hájit, aby nevymizel z ekosystému :)

No nic, ono se to nějak vyvine i bez hráčského paladina. To strach nemám
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Selvagion píše:Hm, takže to vypadá, že paladin je fakt krajně ohrožený druh. Možná by ho druidi měli začít hájit, aby nevymizel z ekosystému :)

No nic, ono se to nějak vyvine i bez hráčského paladina. To strach nemám
Hrajícího asi těžko, ale takový Jon sice z EQ odešel, ale jeho Dietrich je docela dost dobrým příkladem paladina se všemi jeho klady i zápory. Je specifický tím, že je paladinem Ajris. Jeho hra se mi ze všech paladinů líbila, protože měl moc pěkně vytvořený samotný charakter, který bojoval nejen se zlem kolem, ale i v sobě.… takže tak.

Jinak přeji hodně štěstí, paladina dobře zahrát... to je jedno z nějtěžších povolání, řekl bych.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

To mi povídej, že to je těžké. Ale já ještě paladina nemám, a třeba ani mít nebudu, nicméně tím směrem spěje a potřeboval by se setkat s jiným paladinem. A všichni jsou fuč.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

No, oni druidi taky nejsou zrovna přemnožený!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Za paladinama musíš na konkurenční server ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Akruo

Příspěvek od Akruo »

kokosak píše:Za paladinama musíš na konkurenční server ;)
:megalol: :megalol: No, bohužel má Kokos pravdu... tam jsou dokonce někteří docela dost dobří hráči, kteří mi tu chybí.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Odpovědět