V navaznosti na predchozi prispevek bych velmi rad videl kouzlo na univerzalnejsi povolavani summonu z vice kruhu. Jako treba aby Summon IX mohl povolat kocku. Coz technicky pujde tezko. Takze nahradni reseni mit 1-3 nova kouzla (na 3., 6. a 9. kruhu):
1) a to bud s vyberem, ze 6. kruh bude mit to rozbalovaci menu (jako ma Shapechange) se Summon 0 .. Summon V
2) nebo opsat zviratka 0-5 kruhu do knihy vyvolavani pod nova kouzla
Univerzalni summoni
Moderátor: Dungeon Master
Univerzalni summoni
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno technicky to jde. Multipovolávací summoní kouzla... zajímavé. Pouvažuji nad tím.
Taky mě napadlo udělat kouzlo Chaotické povolávání...sešlese a něco se objeví...otázkou je co....kočka, pes, největší elementál (co se pak asi utrhne), elementáloida..pavouk..démon..
Jinak trochu vás ohledně summonů navnadím - bude řada nových kouzel "Démonické vyvolání" s knihou Démonologikon...hádejte co to bude vyvolávat...
Taky mě napadlo udělat kouzlo Chaotické povolávání...sešlese a něco se objeví...otázkou je co....kočka, pes, největší elementál (co se pak asi utrhne), elementáloida..pavouk..démon..
Jinak trochu vás ohledně summonů navnadím - bude řada nových kouzel "Démonické vyvolání" s knihou Démonologikon...hádejte co to bude vyvolávat...

Naposledy upravil(a) labir dne 23. 10. 2006 13.43, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Tohle jestli se dostane do ruky jistý postavě... Už jenom to vzývání chaosu stačílabir píše:Taky mě napadlo udělat kouzlo Chaotické povolávání...sešlese a něco se objeví...otázkou je co....kočka, pes, největší elementál (co se pak asi utrhne), elementáloida..pavouk..démon..