Univerzalni summoni

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Univerzalni summoni

Příspěvek od Alcatraz »

V navaznosti na predchozi prispevek bych velmi rad videl kouzlo na univerzalnejsi povolavani summonu z vice kruhu. Jako treba aby Summon IX mohl povolat kocku. Coz technicky pujde tezko. Takze nahradni reseni mit 1-3 nova kouzla (na 3., 6. a 9. kruhu):

1) a to bud s vyberem, ze 6. kruh bude mit to rozbalovaci menu (jako ma Shapechange) se Summon 0 .. Summon V
2) nebo opsat zviratka 0-5 kruhu do knihy vyvolavani pod nova kouzla
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

v pravidlech DnD je to tak, že např SM IX muže vyvolat bestii z devatyho kruhu kouzla, 1-3 bestie 8. kruhu a 1-4 bestií ze všech nižších ...ale to by byl hroznej masakr
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

áááááááááá, tady zas někdo dráždí kobru bosou nohou.…..co takhle summony zrušit úplně, hmmm ?
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Mno technicky to jde. Multipovolávací summoní kouzla... zajímavé. Pouvažuji nad tím.
Taky mě napadlo udělat kouzlo Chaotické povolávání...sešlese a něco se objeví...otázkou je co....kočka, pes, největší elementál (co se pak asi utrhne), elementáloida..pavouk..démon..

Jinak trochu vás ohledně summonů navnadím - bude řada nových kouzel "Démonické vyvolání" s knihou Démonologikon...hádejte co to bude vyvolávat... :shades:
Naposledy upravil(a) labir dne 23. 10. 2006 13.43, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

:dribble: :dribble: :dribble:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

labir píše: Jinak trochu vás ohledně summonů navnadím - bude řada nových kouzel "Démonické vyvolání" s knihou Démonologikon...hádejte co to bude vyvolávat... :shades:
Teda! :dribble: :dribble: :dribble: Daemian se zblazni radosti :megalol: :megalol:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

labir píše:Taky mě napadlo udělat kouzlo Chaotické povolávání...sešlese a něco se objeví...otázkou je co....kočka, pes, největší elementál (co se pak asi utrhne), elementáloida..pavouk..démon..

Jinak trochu vás ohledně summonů navnadím - bude řada nových kouzel "Démonické vyvolání" s knihou Démonologikon...hádejte co to bude vyvolávat... :shades:
Tohle jestli se dostane do ruky jistý postavě... Už jenom to vzývání chaosu stačí :biggrin:
Zamčeno