"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Není to nijak těžké, vám to zabere o kliknutí víc, ale mně s mým netem se bude stránka načítat o minutu míň
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Jelikož jsem na vesnici tak mám docela potento net, takže když je těch obrázků deset na stránce, tak mi nabíhá stránka o poznání dýl než kdyby tu byly zmenšeniny
Lothias Cys'variana
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Jezero na Hag Hargol (o které se zajímal jen jeden kněz a jeden trpaslík)
Je vidět, že to stavěli narychlo a proto jim vůbec ty placeable nesedí k sobě
Osada v obležení
Dostat se k bráně ale nebylo tak snadné
A vůbec nebylo chytré chodit do hospody, kde popíjela banda sekerníků