Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Omluvy
Já se dneska omlouvám všem - problémy s počítačem a cholerickou povahou nejsou ideální.
Omlouvám se a sand jsem to moc neznechutil
Omlouvám se a sand jsem to moc neznechutil
RIP
Také se omlouvám Alquistovi a zaráz Rizzel a Ogarovi, že jsem prostě už musela odlognout, budu k dispozici (snad) zítra..
Omluvám se za to že jsem musel opustit bitvu a vrátit se s Rytou až ke konci, ale měl jsem pozdní večerní jednání s klientem.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Omlouvám se Modro-zlatým. Zdržel jsem se v práci a pak se do toho zamíchala ještě ta poušť.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
V poho, neřeš, zaprvé jsme balili na zejtra, takže na hru stejně moc času nebylo a za druhý jsme s tím víceméně počítali :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Omlouvam se mamoninskym ale zda se, ze horko.dostalo muj komp
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Předem se omlouvám "zverbovaným", nebudu do pátku k zastižení dřív než okolo 23:00.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Omlouvám se, všem, se kterými mám teď rozjetou hru, budu se teď pár dnů ve hře objevovat velmi sporadicky. Díky za pochopení a těším se na potom!
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Omlouvám se všem zainteresovaným, ještě tak týden nebudu schopný dostat se stabilněji do hry.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Taky se omlouvám, byl jsem teď pár dní mimo, příští týden bych už se měl dostat do hry
Omlouvam se ale jeste dalsich cca 5 dni nebudu k zastizeni. Kdo bude potrebovat cosi v mamonine, tak skrze pm jedine , nebo alqui , kdyz bude mit cas. 

Moc se omlouvám za dnešní IC kiks, OOC toho bylo prostě už moc... 

-
Omluva hlavně Alquistovi za včeejší absenci - vypadl nám proud a nenahodili ho až do noci.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Omlouvám se ale moje aktivita teď bude chvíli omezená, začali mě v práci faraonské časy... 

Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
Omlouvám se všem, se kterýma mám něco rozehráno, ale další dva týdny budu mimo internet a PC.
Do 12.7. - OFFLINE
K sehnání pouze na mobilu.
K sehnání pouze na mobilu.
Omlouvám se, ale do pondělka jsem skoro na 100 % offliner
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Omluva trpům. Bouřka vyhodila net a bylo.