Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Díky Mevaronovi (Boendalovi) za super obrázek!
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Díky Bramborovi Bandorrovi, je osvěžující potkat neznámého hráče, neznámou postavu, zábavné RP a „krásného“ Hagského trpaslíka.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Díky za super včerejší hru trpaslíkům a dneska Lenwemu.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Díky za hru Alquistovi
a Nikovi.
a Nikovi.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Alquiste ty zvíře škodolibý
Děkuji tobě a hlavně pak všem kolem za super hru
A "Edíku"… Ty se těš na příští koupání

A "Edíku"… Ty se těš na příští koupání

Děkuju Alquistovi!
Pak Tomynovi, Ogarovi a Thomasovi.
Dost jsem se pobavila
Pak Tomynovi, Ogarovi a Thomasovi.
Dost jsem se pobavila

divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth

…………………………………………
Elizabeth
Taky moc dnes děkuju za hru, byla to fakt sranda, k výše zmíněným ještě doplním zlofasa.
A ještě zvlášť Alquistovi, kterej je ochotnej pomoc a asistovat jako DX jak může, bez něj by EQ byla zase mrtvej svět, bez změň.
A ještě zvlášť Alquistovi, kterej je ochotnej pomoc a asistovat jako DX jak může, bez něj by EQ byla zase mrtvej svět, bez změň.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Dva příspěvky výše se řeklo prakticky vše :)
Ale rád bych poděkoval Tomynovi za jeho podporu v mnoha systémových věcech a Alquistovi za to že mu bůh dal pevné nervy a pěkné nápady nad EQ.
Ale rád bych poděkoval Tomynovi za jeho podporu v mnoha systémových věcech a Alquistovi za to že mu bůh dal pevné nervy a pěkné nápady nad EQ.
Díky za malé intermezzo s Armandem.
Víc takových propracovaných, ale přitom z archetypálnosti nevybočujících, charakterů (N)PC.
Víc takových propracovaných, ale přitom z archetypálnosti nevybočujících, charakterů (N)PC.
Díky Alquistovi, za oživení Ostrova 

…………………………………………
Elizabeth

…………………………………………
Elizabeth
Díky za hru Braenn, pak DX za akci a ostatním hráčům koneckonců taky. Hlavně cynické skupince.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Poděkuju za akci, že se aspon něco děje, ale neodolám tomu připsat na akci vlastní názor.
Nevím jak to bylo s aktivitou DM/DS ale než to začlo tak se tři hráči kteří jsou DS odpojili ze svých postav (pokud byli potom za DM konzolí už nevím, můžu se jen domýšlet), ale na to mne ta akce obrovsky zklamala. Bylo to takové...dost laciné a jednoduché, čekaj jsem od toho...víc. Ne jen zapálí se ohen, přiběhnete, hasíte, víceméně konec. Slyšel jsem že EQ má prý Dm dost (dost na to aby se nenabírali někteří kteří by se hlásili na ten post) nicméně ta akce tomu opravdu neodpovídala. Z toho provedení, reakcí apod tu akci dělal jeden člověk, zbytek se bud koukal nebo nebyl u hry. Byla by to příjemná akce na zpříjemnění večera pár postavám pro to aby server žil, to ano, přesně takové akce potřebuje, ale přišlo mi to opravdu laciné na to, jakt o bylo předem hlášeno, kolik má EQ lidí v týmu apod.
Tot moje vyjádření, pokud se to někomu nelíbí nebo to někoho uráží, tak se omlouvám.
Každopádně díky aspon za to že se vůbec něco děje.
Nevím jak to bylo s aktivitou DM/DS ale než to začlo tak se tři hráči kteří jsou DS odpojili ze svých postav (pokud byli potom za DM konzolí už nevím, můžu se jen domýšlet), ale na to mne ta akce obrovsky zklamala. Bylo to takové...dost laciné a jednoduché, čekaj jsem od toho...víc. Ne jen zapálí se ohen, přiběhnete, hasíte, víceméně konec. Slyšel jsem že EQ má prý Dm dost (dost na to aby se nenabírali někteří kteří by se hlásili na ten post) nicméně ta akce tomu opravdu neodpovídala. Z toho provedení, reakcí apod tu akci dělal jeden člověk, zbytek se bud koukal nebo nebyl u hry. Byla by to příjemná akce na zpříjemnění večera pár postavám pro to aby server žil, to ano, přesně takové akce potřebuje, ale přišlo mi to opravdu laciné na to, jakt o bylo předem hlášeno, kolik má EQ lidí v týmu apod.
Tot moje vyjádření, pokud se to někomu nelíbí nebo to někoho uráží, tak se omlouvám.
Každopádně díky aspon za to že se vůbec něco děje.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Taky dík za cynismus skupinky, dýchla na mne nostalgie:)
Za hru dnes hlavně Bandorovi. (Je ale smutný, když elfka s trpaslíkem najde víc společného a spojujícího, než s "elfem" vedle
)
A pak oběma hrebogovcům za pokec potom, to bylo jak ze života.
Za hru dnes hlavně Bandorovi. (Je ale smutný, když elfka s trpaslíkem najde víc společného a spojujícího, než s "elfem" vedle

A pak oběma hrebogovcům za pokec potom, to bylo jak ze života.
-
Díky za dnešní výlet s gardou a Alquistovi. Dýchla na mne nostalgie. 

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Ta noční štěstěna mě totálně rozsekala 

Díky za dnešní hru všem a hlavně Wolfovi za pěkné zpestření hry

…………………………………………
Elizabeth

…………………………………………
Elizabeth
Připojuji se, byla to epická výprava a team udělal dobře, že zvolil wolfa za DS, ta atmosféra kterou nám udělal byla dokonalá a ten boj s oním nejmenovaným osobou/tvorem, úplně jsem si představoval, jak se pohybuje po místnosti.
Takže za dnešek díky všem účastníkům
Takže za dnešek díky všem účastníkům

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bylo to super! Dík Wolfe.divozenka píše:Díky za dnešní hru všem a hlavně Wolfovi za pěkné zpestření hry![]()
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.