Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Chtěl bych poděkovat Wolfovi za dnešní/včerejší spestření hry, oprvadu to bylo velice povedné 

Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Já díky, že máte snad zatím všichni trpělivost
protože jsem zatím stále docela pomalý s tou reakcí světa, ještě to nemám pořádně "ošahané" 

Neutral Good Dungeon Master 

Díky za dnešní adrenalin, ale už nikdy víc :)
Furt jsem čekal co se zpoza, kterýho stromu vyloupne a nebo kdy dostanu kudlou do zad.
Byl by to blbej důvod k odepsání postavy :)
Furt jsem čekal co se zpoza, kterýho stromu vyloupne a nebo kdy dostanu kudlou do zad.
Byl by to blbej důvod k odepsání postavy :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Jj.. a mě navíc pobavil především závěr :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Sice jsem chtěl už spát, ale nakonec tedy díky za večrní akci, docela jsem se pobavil, zvláště finále bylo humorné 

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Já děkuji za dnešek. Modří vědí.
A za dohru také.
A za dohru také.

Na počátku dnešního dne jsem koukl do playerlistu a byl jsem potěšen, že na EQ bude dávat výrok "Krade jak Straka" perfektní smysl. Zmýlil jsem se, ale to nevadí, protože jsem se bavil od 17 hodin až do teď. Mohl bych poděkovat náhodě, že jsem se k tomu celému připletl, každopádně bych chtěl hlavně
poděkovat Strakům a Braenn, bez kterých by to vůbec nebylo, Alquistovi, který dělá svět neuvěřitelně živý, ať už vdechováním života NPCčkům, tak svojí bezmeznou aktivitou a ochotou a nakonec by ode mě nebylo fér, kdybych nepoděkoval Hawkeyovi, za hru, u které jsem nevěděl, jestli se mám smát, nebo brečet :).
Dnešek byl opravdu nabitý, díky.
poděkovat Strakům a Braenn, bez kterých by to vůbec nebylo, Alquistovi, který dělá svět neuvěřitelně živý, ať už vdechováním života NPCčkům, tak svojí bezmeznou aktivitou a ochotou a nakonec by ode mě nebylo fér, kdybych nepoděkoval Hawkeyovi, za hru, u které jsem nevěděl, jestli se mám smát, nebo brečet :).
Dnešek byl opravdu nabitý, díky.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Ráda bych poděkovala všem, kdo se mnou dnes hráli.
Dnešek byl dosti... Vyčerpávající a obohacující. Od přátelského trpaslíka, přes dobrotivého mnicha či postavu roz.….. ehm.. po stěnách, až po příjemný závěr. Prostě... Děkuji, děkuji, děkuji všem. 

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem se kterejma jsem dneska hrál! Logl jsem se asi v jedenáct že si zajdu opravit věci do obchodů a tak, a zůstal jsem loglej až desíti do večera :D Zahrál jsem si fakt pěkně, tak díky všem :)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Já díky za hru a současně se omlouvám, pokdu jsme někoho naštval, ale IC to jinak prostě nešlo 

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Díky za dnešní hru. Nejprve všem zúčastněným za protahování končetin a noční cvičení na křižovatce... a potom účastníkům pochodu Arnagol-Hag.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Taky děkuji za hru :), někdy ani ta EQ neni plyšová jak často všichni tvrdí...a ta hra je aspoň o to zajímavější :)
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.

Alquistku? Zase jednou smekám před tvým nadáním. Díky moc všem za hru 

Já bych rád poděkoval "všem" z našeho malého Tirianského gangu za poslední dny hry. Vážně si to užívám! :)
Také musím poděkovat všem v Tirianu. Musím říct, že jesm se takhle na Eq ještě nebavil, fakt paráda !

Tomas Blake-Gardista Badatelské Obchodní Společnosti (dead)
Indra Hurakán- musím být rychlejší
Indra Hurakán- musím být rychlejší
Děkuji všem účastníkům, byla to skutečně řež. I když ty postihy do rychlosti jsou fakt nechutné :)
Jediný volný den v dlouhé šňůře směn...a sem moc rád, že sem ho využil na EQ, výprava byla super a já se bavil. Děkuji všem účastníkům, jak hodným tak záporákům a nakonec všem DM a DS které se podíleli :)
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.

- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky moc díky, některé ty smrti mně zezačátku trochu naštvaly, takže sorry těm co jsem jim něco psal, pa jsem vychladnul, a už to bylo v pohodě, za to se omlouvám. Moc díky všem co se přidali, hlavně Boendalovi, jeho vyvádění u hlavy golema bylo boží :D Servantesovi za to že nás neupálil, a DX za dobrou atmosféru, bavil jsem se a ve výsledku to i za ty smrti stojí xD
A Boendalovi ještě dík za polední/odpolední hru!!
A Boendalovi ještě dík za polední/odpolední hru!!

Lothias Cys'variana
Díky za hru Mair, Balkonovi, Anade a Boendalovi.
Také díky za trpělivost a oživování světa ze strany DX (všichni, co reagujete a děláte živý svět)!
Také díky za trpělivost a oživování světa ze strany DX (všichni, co reagujete a děláte živý svět)!
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo