Díky za noční hru, sice jsem asi čekal jinné odehrání ale bylo to pěkné ale mám z toho trochu trauma.
Navíc jsem málem nestihl bus a prospal dvě vyuč hodiny přesto díky Tomyne :)
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením. Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech Lembas - Sněden
Taky díky s tou hrou do rána jsme to trochu přepískli, já stával až v 18:00, naštěstí ale vše dobře dopadlo.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Dík... no, zajímavá zkušenost. Jen příště už asi bez výčitek svědomí použiju pouta na sraženého (Ty nové zbroje v kombinaci s magií jsou fakt moc).
A hlavně dík elfí partě i "dozoru", nostalgicky jsem zavzpomínal na staré dobré časy v dobách Zimmimara :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz Bonus:Knihovna v Amfiberai
Dekuji Alquistovi za dnesni quest, Nicovi a paladinovi, jehož jméno mi momentálně unika za skvělou hru:) bylo to opravdu zajimave a necekane spestreni večera.
Balthazar Wiliam Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se Daario R´el "Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady." Delaila Teglen "Budu válečnice!"
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením. Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech Lembas - Sněden