Anarionovi? ^_^Anderson I píše:Jo a taky děkuji Alfray (sakra, jak se to skloňuje) za večerní dovyprávění příběhu. Nečekal jsem, že se mnou budeš mít takovou trpělivost. Ještě jednou dík.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: dovyprávění příběhu
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
No myslím si, že to vyprávění je supr nápad... už se těším, až se vrátí a zase něco podniknemmagnumik píše:Ano ano, opravdu úspěšná přednáška, nádherné vyprávění plné zvratu...o téhle schopnosti sní každej bard a bardkatakže díky moc Sele
![]()
a mimochodem, Růžo, ženská jednagdy to zopáknem? Bylo to skvělý
a jak by se ti líbila nová píseň o té výpravě?
někdy na novej rok nazdar
(//odjíždim zejtra na chatu)

Marvin Dall
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, dalsi z nezapomenutelnych zazitku. Skvela atmosfera, spoustu krvecybermisa píše:Chtel bych moc podekovat Artovi za vcerejsi Q a za atmosferu, kterou mel![]()
Ono teda neslo jen o ten vcerejsek, no zucastneni uz vedi , takze jeste jednou diky diky

<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
Díky
Díky veliteli stráží a jednomu strážnému v Amfiberai, konečně jsem si utvrdil svůj názor na elfy
A taky to je pro mě důkaz, že DM skutečně existují

A taky to je pro mě důkaz, že DM skutečně existují

-
Líbí se mi tady čím dál víc
Dnešní RP hra byla úplně úžasná a tak díky všem zúčastněným masakru v Tirianu. Včetně DM, krysy i těch, co se rozutekli, nevměšovali, nebo plnili své povinnosti a vměšovali se.
Moc se mi to líbilo.
Moc se mi to líbilo.
Dobro zvítězí až nakonec. W
cybermisa píše:Dekuji vsem zucastnenym za dnesni dve vypravy. Kazda byla necim nej. Ta prvni nejvetsi masakr PC na EQ co jsem zazil (myslim ze celkem 7 mrtvych) a na druhe bylo jen par chvil aby, nekdo nezvracelAle i tak
joo, taky dík, byla celkem sranda :), hlavně když se začali všichni předhánět kdo poblije víc tirian