Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Re: dovyprávění příběhu

Příspěvek od The_Balrog »

Anderson I píše:Jo a taky děkuji Alfray (sakra, jak se to skloňuje :idontno: ) za večerní dovyprávění příběhu. Nečekal jsem, že se mnou budeš mít takovou trpělivost. Ještě jednou dík.
Anarionovi? ^_^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

Chtě bych především poděkovat Sele, za tu včerejší přednášku. Ten příběh byl hrozně báječný a jen mlčky jsem ho četl a čakal jak to dopadne... fakt supr :good: :clap_1:

Taky bych pak chtěl poděkovat Melisimě za výborný půlnoční pokec v hospodě u Sekery a taky za naší malou procházku divočinou.
Marvin Dall
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Ano ano, opravdu úspěšná přednáška, nádherné vyprávění plné zvratu...o téhle schopnosti sní každej bard a bardka :shades: takže díky moc Sele :yes:

a mimochodem, Růžo, ženská jedna :biggrin: gdy to zopáknem? Bylo to skvělý :megalol: a jak by se ti líbila nová píseň o té výpravě? :bleh: někdy na novej rok nazdar :bigwink: (//odjíždim zejtra na chatu) :biggrin:
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

magnumik píše:Ano ano, opravdu úspěšná přednáška, nádherné vyprávění plné zvratu...o téhle schopnosti sní každej bard a bardka :shades: takže díky moc Sele :yes:

a mimochodem, Růžo, ženská jedna :biggrin: gdy to zopáknem? Bylo to skvělý :megalol: a jak by se ti líbila nová píseň o té výpravě? :bleh: někdy na novej rok nazdar :bigwink: (//odjíždim zejtra na chatu) :biggrin:
No myslím si, že to vyprávění je supr nápad... už se těším, až se vrátí a zase něco podniknem :biggrin:
Marvin Dall
anurin

Příspěvek od anurin »

Chtěl bych DM poděkovat za harpii, skvělej nápad, díky moc :bleh: . Ale nevím kdo to přesně byl :D
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Chtel bych moc podekovat Artovi za vcerejsi Q a za atmosferu, kterou mel :thumbup: :clap_1: Ono teda neslo jen o ten vcerejsek, no zucastneni uz vedi , takze jeste jednou diky diky :biggrin:
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darren Finngard »

cybermisa píše:Chtel bych moc podekovat Artovi za vcerejsi Q a za atmosferu, kterou mel :thumbup: :clap_1: Ono teda neslo jen o ten vcerejsek, no zucastneni uz vedi , takze jeste jednou diky diky :biggrin:
Ano, dalsi z nezapomenutelnych zazitku. Skvela atmosfera, spoustu krve :innocent: . Díky :blush:
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

Za včerejší "soukromou párty" děkuji taktéž Artovi. Tak Arto, příště zase někdy jindy a někdy jinde :flowers: Díky!
Cenzanni
Kontaktovat uživatele:

Díky

Příspěvek od Cenzanni »

Díky veliteli stráží a jednomu strážnému v Amfiberai, konečně jsem si utvrdil svůj názor na elfy :biggrin:

A taky to je pro mě důkaz, že DM skutečně existují :megalol:
Morgan Te'len

Kovan syn Helburův
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Dnešní hra v Tirianu byla parádní, po dlouhé době jsem se konečně pořádně zabavil na celé odpoledne i večer. Díky všem :bigwink:
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Grey děkuje jedné elfí slečně za podivně krásnou a zajímavou hru, i když stala Greye život, poslední dny hry byly :friends:
Kai Rivienta

Líbí se mi tady čím dál víc

Příspěvek od Kai Rivienta »

Dnešní RP hra byla úplně úžasná a tak díky všem zúčastněným masakru v Tirianu. Včetně DM, krysy i těch, co se rozutekli, nevměšovali, nebo plnili své povinnosti a vměšovali se.
Moc se mi to líbilo.
Dobro zvítězí až nakonec. W
Eve

Příspěvek od Eve »

Chtěla bych poděkovat všem co se mnou hráli po Tirínském masarku (motorovou pilou) :smile: moc sem se bavila, děkuju ……
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

Taky chci poděkovat všem za včerejší večerní masakr v přístavu. :swords: :1aid: :r.i.p.:
A dvojnásobně DM myslím že Ginny
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

jojo, v Tirianu toho bylo víc než dost :megalol: eště teť nevycházim z úžasu :blink::biggrin: ale bylo aspon vzrůšo, sem se od teho nemohl do tří odtrhnou :megalol: takže taky díky :shades:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Piti děkuju za oslavu *usměje se* bylo to zajímavé setkání...a poprvé v Hobitíně :bigwink: to stálo za to :shades: snad se ti oslava líbila... :smile:
prodigal

Příspěvek od prodigal »

Děkuji elfce, která mi udělala úsměv od ucha k uchu :smile:
Slyšíš to srdce? Ještě tluče...
Naylun Swordplay, Sidi
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Dekuji vsem zucastnenym za dnesni dve vypravy. Kazda byla necim nej. Ta prvni nejvetsi masakr PC na EQ co jsem zazil (myslim ze celkem 7 mrtvych) a na druhe bylo jen par chvil aby, nekdo nezvracel :biggrin: Ale i tak :clover:
anurin

Příspěvek od anurin »

cybermisa píše:Dekuji vsem zucastnenym za dnesni dve vypravy. Kazda byla necim nej. Ta prvni nejvetsi masakr PC na EQ co jsem zazil (myslim ze celkem 7 mrtvych) a na druhe bylo jen par chvil aby, nekdo nezvracel :biggrin: Ale i tak :clover:

joo, taky dík, byla celkem sranda :), hlavně když se začali všichni předhánět kdo poblije víc tirian
anurin

Příspěvek od anurin »

Chtěl bych poděkovat borninovy za seznámení s jeho milou paní... málem sem to neustál a spadl sem smíchy pod židly :bleh: :bleh: *pískne na prsty* xenie, miláčku … je docela oddaná, i když mě málem zabila :D
Odpovědět