Alexandra zvaná Divoká.jpg (6.27 KiB) Zobrazeno 6984 x
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
To mi připomnělo, že mám na to od studenta hotovou bakalářku. Akorát je potřeba ji někam nainstalovat a doplnit data. Když jsem přestal hrát, nějak jsem neměl motivaci to rozchodit. Ale teď s novým týmem to smysl mít bude.
Pro tým: je možné to někde hostovat? Případně mi dát někam přístup, abych to tam mohl rozchodit?
Oj, chtěl jsem na stránkách najít starej balík portrétů a postnout to sem ke stažení pro ty z vás, kteří maj nově přeinstalovaný NWN, nebo portréty nikdy neměli. Ale narazil jsem na to, že databáze je pryč a později jsem narazil jsem. Mám to sem prdnout přes cloud (nebo přílohu, co tu vidím Ogara), nebo spíš počkat?
Btw: je popřípadě ještě někde na serveru ta stará databáze? Já to vytahám ze svýho starýho NWN, protože je to starej balíček, ale kdyby to ještě někde leželo, bylo by to fajn. Postahoval bych pár dalších
Portrét Jespera, který já už používám nějakou dobu, ale odkaz podle všeho nefungoval. Měl by přepisovat ten, co se ukazuje momentálně ukazuje v Anadeho seznamu postav.
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth