Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Taktéž děkuji zase za posledních pár dní v Amfiberai. Zároveň se omlouvám za včerejší neúčast, ale prostě jsem vyčerpaně usnul. 

Ty muka hráče který tušil a postavy co by tušit neměla
Paráda jinak

Paráda jinak

(zvláště Wolfovi za skvělou přípravu

Tak teda - dneska zas jedna z těch her, po který vůbec nevím čí jsem. Nevím proč, nevím jak, vlastně vůbec co? Prostě cože? Jsem z toho v lese. :D Díky za hru, to bylo zas něco :)
Díky účastníkům probbíhajícího chytání bandy chmatáků
baví mě to moc. A za dnešek i Alquistovi za asistenci toho, co jsem už sám nezvládl.
A speciálně bych chtěl poděkovat hráči Ervila Kudličky (byt to jméno mě zabíjí
) za naprosto úžasnou hru 

A speciálně bych chtěl poděkovat hráči Ervila Kudličky (byt to jméno mě zabíjí

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Díky za dnešní večer. Jsem rád, že když už se mi podaří domluvit si v tom frmolu hru, tak je takhle fajn. Díky i Wolfovi a Nicovi za oživení.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Brambor píše: 11. 4. 2018 22.56 Díky za dnešní večer. Jsem rád, že když už se mi podaří domluvit si v tom frmolu hru, tak je takhle fajn. Díky i Wolfovi a Nicovi za oživení.

Taky díky za výpravu i ten malý "obřad".
Zároveň se omlouvám za rychlý odchod ale nějak se to sešlo.
Zároveň se omlouvám za rychlý odchod ale nějak se to sešlo.
Díky Peterovi. Byla to supr hra, super konflikt. Ten údajný ooc podtón mě docela minul, takže jsem si to užila parádně. A konec taky dobrej :D To nejvtipnější CVC co jsem kdy zažila. To nevymyslíš.
Díky za dnešní hru - Jonovi, Hawkeyovi a Ogarovi, poslední jmenovaný si zaslouží ještě jedno poděkování zvlášť za čas, který věnoval přípravě. Dík.
A omlouvám se, že jsem musel tak rychle pryč, ale reálnej život si někdy umí udělat dost zajímavý scénaře na poslední chvíli. :)
A omlouvám se, že jsem musel tak rychle pryč, ale reálnej život si někdy umí udělat dost zajímavý scénaře na poslední chvíli. :)
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Díky moc za dnešní trpasličení všem zúčastněným a Nikovi za hru za konzolí.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Já děkuju moc za trpasličení celý bandě a pak taky hráči toho chudáka dlúhána, kterej s náma seděl v tprasličí hospodě a musel poslouchat naše trpasličí vtipy :)))
Kraki Skengdrang
Taky se přidám s díky a zároveň s omluvou. Dnes jsem byl obvzlášť utahaný, mimo formu a tak dále, takže moje hra stála za ještě větší prd jak obvykle (někteří hráči trpů fakt mají můj respekt, mám se ještě hodně co učit).
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Díky za dnešní večerní Q. Organizátorům (Alquist s pomocí Nica?) i zúčastněným (Jon, Woxa, Hawkeye).
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Díky za update, sice přidá hromadu práce, ale konečně vyvážil nepoměry u zbrojí.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Díky jak DM tak hráčům, za zpestřování hry kolem Bastionu.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Já chci tady poděkovat všem aktivním hráčům co momentálně tvoří nějakou hru ať už ve skupině či jako jednotlivci.
Radost s vámi hrát.
Dále pak díky jmenovitě naším WB : Ogarovi a Nicovi.
Odvádite strašně moc práce a srdce mi poskočí radostí když vidím že se pořád něco mění a děje. A to nejen IC ale jde i o vylepšení systému a tak dále.
Díky moc za to že jste to vzali a že to děláte jak to děláte.
Radost s vámi hrát.

Dále pak díky jmenovitě naším WB : Ogarovi a Nicovi.
Odvádite strašně moc práce a srdce mi poskočí radostí když vidím že se pořád něco mění a děje. A to nejen IC ale jde i o vylepšení systému a tak dále.
Díky moc za to že jste to vzali a že to děláte jak to děláte.

RIP