choroby

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Může mi prosím někdo říct z čeho se chytá ten divnej stav kdy vás strašně svědí hlava a snižuje vám to o 3 CHA? Díky :smile:
Wanting something does not give you the right to have it.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

žeby vešky ? :megalol:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jojo breberky. Po světě neběhají krásně vymydlené potvůrky a zvířátka. Jakmile potkáš třeba zablešeného vlka tak holt při boji s ním můžou zviřátka změnit majitele. :biggrin:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Hmm a co filcky u děvek? :biggrin:
Wanting something does not give you the right to have it.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Arto píše:Hmm a co filcky u děvek? :biggrin:
*píše si*
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
mutiny

Příspěvek od mutiny »

ja kdyz nemam blechy, tak to nejsem ja :smile:
aspon nekdo me ma rad.. :ermm:
snowman

Příspěvek od snowman »

Labir píše:
Arto píše:Hmm a co filcky u děvek? :biggrin:
*píše si*
A jéje. A Babin má taky zaděláno :megalol:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

a co přidat do chramu možnost vylečeni i zle postavy ? za nejaky solidni poplatek ? když už se aura kupuje :bigwink:

Připad nemoc...zla postava...mimo oblast se zlým chramem...cesta z5 přez pul sveta v neustalem bliti a přepočitavani minut kdy se mužu připojit u lode a odplout...
je to des..tohle hru znechuti...kort když me to tahalo v pul paty z pelechu :)
tak me tak napadlo zalobovat :helpsmilie:

nebo to ma nakej figl kterej sem přehlid ? :blink:
osvald

Příspěvek od osvald »

eh..sem se nelognul

jen doplnim že z boleni břicha ma postava umřela..leč nebylo jine možnosti a cestu domu přez dvacetiminutovou patalii lodi nepřežila...je to trochu sila ...lekarna piše cil neni nemocen...bleju....piju lektvar za lekvarem..bleju....jestli je to uklidnovadlo žaludku v kramcich jedina možnost jak se z toho dostat...a stoji přez litr..tak potež panbuh. Co se zamyslet nad trvanim nemoci ?? to me každe boleni břiacha zabije pokud neni muj chram po ruce ?

sem trochu rozčilenej pač když nechcipam v lagach ..tak na prujem.. tak to pak smaznete...ale možna by se nad tim zamyslet dalo ne ?
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

osvald píše:eh..sem se nelognul

jen doplnim že z boleni břicha ma postava umřela..leč nebylo jine možnosti a cestu domu přez dvacetiminutovou patalii lodi nepřežila...je to trochu sila ...lekarna piše cil neni nemocen...bleju....piju lektvar za lekvarem..bleju....jestli je to uklidnovadlo žaludku v kramcich jedina možnost jak se z toho dostat...a stoji přez litr..tak potež panbuh. Co se zamyslet nad trvanim nemoci ?? to me každe boleni břiacha zabije pokud neni muj chram po ruce ?

sem trochu rozčilenej pač když nechcipam v lagach ..tak na prujem.. tak to pak smaznete...ale možna by se nad tim zamyslet dalo ne ?
Primárně každá postava by měla už například z tohoto důvodu mít snahu svou auru udržet na přijatelné úrovni. Zánět žaludku není jen tak nějaká nemoc, je to nemoc, která je hodně těžká a zlá. Je dělaná i z např. z toho důvodu, aby bylo nutné do rizikových míst kde se dá chytit chodit s klerikem co ji umí odstranit. Nebo aby bylo nutné zakoupit "pohotovostní" balíček proti ní pro všechny případy. Efektem pak je, že v důsledku podporuje skupinkování postav na výpravách a ne hraní stylem "já sám".
Saiko

Příspěvek od Saiko »

myslím, že mnich má imunitu na choroby. Je imunní vůči VŠEM chorobám, které ho tu mohou potkat?
Saiko

Příspěvek od Saiko »

není tento topic o chorobách? nebo ork je taky choroba? :dribble:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Saiko píše:myslím, že mnich má imunitu na choroby. Je imunní vůči VŠEM chorobám, které ho tu mohou potkat?
Ano. Viz fórum Novinky a změny
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Orci odesláni do svého doupěte ve Flames fóru.
Návštěvník

chyba při pádu serveru

Příspěvek od Návštěvník »

Ní postavě Lucii Exos onemocněl žaludek, i došel jsem do chrámu a zaplatil 1000 zl za léčbu. vyšel jsem ve, došel do přístavu, a spadl server. Po nalogování jsem se ocitl znovu v chrámu, bez zaplacených 1000 zlatých, ale nevyléčen. Prodal jsem zásobu jídla, abych měl na novou léčbu, zaplatil a dal se znovu vyléčit. Došel jsem opět do přístavu, a znovu spadl server. Bojím se se nalogovat, protože už na léčbu nemám prostředky a nechci na zánět žaludku zemřít
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba při pádu serveru

Příspěvek od labir »

Anonymous píše:Ní postavě Lucii Exos onemocněl žaludek, i došel jsem do chrámu a zaplatil 1000 zl za léčbu. vyšel jsem ve, došel do přístavu, a spadl server. Po nalogování jsem se ocitl znovu v chrámu, bez zaplacených 1000 zlatých, ale nevyléčen. Prodal jsem zásobu jídla, abych měl na novou léčbu, zaplatil a dal se znovu vyléčit. Došel jsem opět do přístavu, a znovu spadl server. Bojím se se nalogovat, protože už na léčbu nemám prostředky a nechci na zánět žaludku zemřít
Napiš mi na ICQ kdy se budeš chtít lognout, pomůžu ti. Server skutečně padl, viděl jsem tu chybovou hlášku.
Saiko

Příspěvek od Saiko »

je mezi chorobami i "Vzteklina"? Takový slintající barbar by stál za pohled :)

Jen u chlapa pak nebude poznat, zda slintá ze vztekliny či z toho, že potkal nějakou slečnu. :bleh:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Saiko píše:je mezi chorobami i "Vzteklina"? Takový slintající barbar by stál za pohled :)

Jen u chlapa pak nebude poznat, zda slintá ze vztekliny či z toho, že potkal nějakou slečnu. :bleh:
Zkus se nechat pokousat slintajícím zviřátkem a uvidíš. :megalol:
Saiko

Příspěvek od Saiko »

zatím mi stačí současné zkušenosti se smrtí :bigwink:
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

[quote="Saiko"]je mezi chorobami i "Vzteklina"? Takový slintající barbar by stál za pohled :)[quote]

Mame tu barbara, ktery slinta i bez vztekliny :megalol:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Zamčeno