Zablokovalo se mi připojení s postavou

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Návštěvník

Zablokovalo se mi připojení s postavou

Příspěvek od Návštěvník »

Prosím o pomoc , nemůžu se připojit. Když vyberu postavu a dám spustit , napíše se mi hláška :

Neplatná postava - přihlášení hlráče zamítnuto.
Neplatná odstraněná kouzla

Dnes v 11:00 bylo vše OK a teď už to nejde. Jedná se o postavu Yennefer z Acc. : Fidorka

P.S. Přeinstalování Eq nepomohlo.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Zablokovalo se mi připojení s postavou

Příspěvek od labir »

Anonymous píše:Prosím o pomoc , nemůžu se připojit. Když vyberu postavu a dám spustit , napíše se mi hláška :

Neplatná postava - přihlášení hlráče zamítnuto.
Neplatná odstraněná kouzla

Dnes v 11:00 bylo vše OK a teď už to nejde. Jedná se o postavu Yennefer z Acc. : Fidorka

P.S. Přeinstalování Eq nepomohlo.
Hmm, to není u tebe. Otestoval jsem tu postavu a dělá mi to taky. Asi se nějak poškodila. Mám zálohu z 3.3.2006, dám ti ji tam a tu současnou tam nechám. Uvidíme po restartu.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

A co máš eště v overridu? To je první věc na kerou se koukam, když mi to dělá ňáký haluze.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

kolja píše:A co máš eště v overridu? To je první věc na kerou se koukam, když mi to dělá ňáký haluze.
To nebylo overridem. Ta postava se nějak zneplatnila. Ale už by to mělo běžet.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Labir píše:To nebylo overridem. Ta postava se nějak zneplatnila. Ale už by to mělo běžet.
Jo, taky sem si řikal, že když to nejde tobě, že to je asi těžko jeho/jejim overridem. Ale u takový věci jako NWN elf nikdy neví. Třeba se to postava "zneplatnila" kuli tomu co má v overridu? Ale co já vim, já do toho vůbec nevidim :biggrin:
Enrikesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enrikesh »

snad nechceš hrát postavu Yennefer... třeba proto ti to nechce nechat hrát... ;)

Jestli jí budeš hrát tak já budu hrát Geralta :angry: :bleh:

Ne opravdu by ste se měli vyvarovat hodně známých jmen aby nám tu pak neběhali gandalfové, Xeny a Artušové
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

Enrikesh píše:snad nechceš hrát postavu Yennefer... třeba proto ti to nechce nechat hrát... ;)

Ne opravdu by ste se měli vyvarovat hodně známých jmen aby nám tu pak neběhali gandalfové, Xeny a Artušové
Ja si zamlouvam Bonharta :biggrin:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Na alh byl Milamber, Jimmy Ručka, Legolas a kdo ví kdo eště.…

Jinak k těm slavnejm ménům... já si zamlouvam Rastora, jo? :biggrin: :biggrin:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Enrikesh píše:snad nechceš hrát postavu Yennefer... třeba proto ti to nechce nechat hrát... ;)

:no: Smutné a logicky slabé. Každý kdo se jmenuje Jan je automaticky Žižka a bydlí za vozovou hradbou ? Tebe taky nikdo nenapadl , že Aridna měla něco spločného s Labirintem a nití a že bude tím pádem hrát např. Herkula nebo Zeuse. A kázat někomu "Jestli ty budeš hrát takovou postavu tak já todle..." :blink: Moji postavu si ani nezahlédl , nevíš její příjmení , neznáš rasu ani povolání. Velmi , ale opravdu velmi zvláštní přístup od někoho , kdo prej byl DM na Alhambrii. OOC předsudky v RP ?

Hraju vždy jen hodinku nebo dvě denně , tak prosím všechny , aby přetrpěli chvilkovou přítomnost mé postavy. A pokud to někoho pohoršuje tak moc , stačí se nedívat na seznam připojených a bude se cítit lépe.

P.S. Tento příspěvek je psán ve smutném , oznamujícím tónu .
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Mne by teda docela zajimalo, proc by se postava nemohl jmenovat Yennefer. Prosim vysvetli …
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

http://www.equilibrie.cz/pravidla.php

A neflamujte mi tady, o zakazanych jmenach postavy rozhoduji DM a mocnosti, ne hrači. Ti kterým se známá jména nelíbí, jsou uplně normální lidé. Přecejenom si to člověk dá do souvislosti :).
Ja sam bych nerad viděl jmeno typu Arthas, Legolas apod. Pokud čerpate fantazii z nějaké fantasy knihy prosim, ale žadna vyloženě znama jmena. Děkuji :bigwink:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Doplním jen, že jelikož tato Yennefer má jiné příjmení, není zde co řešit.
Zamčeno