Zablokovalo se mi připojení s postavou
Moderátor: Dungeon Master
Zablokovalo se mi připojení s postavou
Prosím o pomoc , nemůžu se připojit. Když vyberu postavu a dám spustit , napíše se mi hláška :
Neplatná postava - přihlášení hlráče zamítnuto.
Neplatná odstraněná kouzla
Dnes v 11:00 bylo vše OK a teď už to nejde. Jedná se o postavu Yennefer z Acc. : Fidorka
P.S. Přeinstalování Eq nepomohlo.
Dnes v 11:00 bylo vše OK a teď už to nejde. Jedná se o postavu Yennefer z Acc. : Fidorka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zablokovalo se mi připojení s postavou
Hmm, to není u tebe. Otestoval jsem tu postavu a dělá mi to taky. Asi se nějak poškodila. Mám zálohu z 3.3.2006, dám ti ji tam a tu současnou tam nechám. Uvidíme po restartu.Anonymous píše:Prosím o pomoc , nemůžu se připojit. Když vyberu postavu a dám spustit , napíše se mi hláška :
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
A co máš eště v overridu? To je první věc na kerou se koukam, když mi to dělá ňáký haluze.
-
- Kontaktovat uživatele:
To nebylo overridem. Ta postava se nějak zneplatnila. Ale už by to mělo běžet.kolja píše:A co máš eště v overridu? To je první věc na kerou se koukam, když mi to dělá ňáký haluze.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jo, taky sem si řikal, že když to nejde tobě, že to je asi těžko jeho/jejim overridem. Ale u takový věci jako NWN elf nikdy neví. Třeba se to postava "zneplatnila" kuli tomu co má v overridu? Ale co já vim, já do toho vůbec nevidimLabir píše:To nebylo overridem. Ta postava se nějak zneplatnila. Ale už by to mělo běžet.

Ja si zamlouvam BonhartaEnrikesh píše:snad nechceš hrát postavu Yennefer... třeba proto ti to nechce nechat hrát... ;)
Jestli jí budeš hrát tak já budu hrát Geralta![]()
![]()
Ne opravdu by ste se měli vyvarovat hodně známých jmen aby nám tu pak neběhali gandalfové, Xeny a Artušové

"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
Enrikesh píše:snad nechceš hrát postavu Yennefer... třeba proto ti to nechce nechat hrát... ;)
Jestli jí budeš hrát tak já budu hrát Geralta![]()
![]()
Ne opravdu by ste se měli vyvarovat hodně známých jmen aby nám tu pak neběhali gandalfové, Xeny a Artušové

Hraju vždy jen hodinku nebo dvě denně , tak prosím všechny , aby přetrpěli chvilkovou přítomnost mé postavy. A pokud to někoho pohoršuje tak moc , stačí se nedívat na seznam připojených a bude se cítit lépe.
P.S. Tento příspěvek je psán ve smutném , oznamujícím tónu .
http://www.equilibrie.cz/pravidla.php
A neflamujte mi tady, o zakazanych jmenach postavy rozhoduji DM a mocnosti, ne hrači. Ti kterým se známá jména nelíbí, jsou uplně normální lidé. Přecejenom si to člověk dá do souvislosti :).
Ja sam bych nerad viděl jmeno typu Arthas, Legolas apod. Pokud čerpate fantazii z nějaké fantasy knihy prosim, ale žadna vyloženě znama jmena. Děkuji
A neflamujte mi tady, o zakazanych jmenach postavy rozhoduji DM a mocnosti, ne hrači. Ti kterým se známá jména nelíbí, jsou uplně normální lidé. Přecejenom si to člověk dá do souvislosti :).
Ja sam bych nerad viděl jmeno typu Arthas, Legolas apod. Pokud čerpate fantazii z nějaké fantasy knihy prosim, ale žadna vyloženě znama jmena. Děkuji

Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
JUNGLE MASSIVE!