Hm..pokud je to až takhle tak vážně začínám uvažovat o chráněném vstupu. Tj. výstup z Prvotního kamene by byl jen a pouze s pomocí DM když by hráč předvedl alespoň minimum pěkné hry. Už jsem k tomu vážně blízko to zavést.…The_Balrog píše:…

Moderátor: Dungeon Master
Hm..pokud je to až takhle tak vážně začínám uvažovat o chráněném vstupu. Tj. výstup z Prvotního kamene by byl jen a pouze s pomocí DM když by hráč předvedl alespoň minimum pěkné hry. Už jsem k tomu vážně blízko to zavést.…The_Balrog píše:…
Jestli to dobře chápu, znamenalo by to, že by hráč nejdříve musel zkontaktovat DM s žádostí aby se jeho postava dostala na svět? To znamená že by si to musel dohledat na phoru nebo by se na to zeptal. Tím se omezí také příval nových hráčů a také to hráče donutí hrát jednu, maximálně dvě postavy.….labir píše:Hm..pokud je to až takhle tak vážně začínám uvažovat o chráněném vstupu. Tj. výstup z Prvotního kamene by byl jen a pouze s pomocí DM když by hráč předvedl alespoň minimum pěkné hry. Už jsem k tomu vážně blízko to zavést.…The_Balrog píše:…
K čemu potřebujete vic jak dvě postavy? Myslim že žit tři životy (real, jedna postava, druha postava) je už tak dost zahul... naco vic? Leda na ukor kvality charakteruanurin píše: Jestli to dobře chápu, znamenalo by to, že by hráč nejdříve musel zkontaktovat DM s žádostí aby se jeho postava dostala na svět? To znamená že by si to musel dohledat na phoru nebo by se na to zeptal. Tím se omezí také příval nových hráčů a také to hráče donutí hrát jednu, maximálně dvě postavy.….
mno, jen letmo sem zahlédl že na acountu jednoho, možná dvou hráčů je kolem 70 postavIxtremist píše:K čemu potřebujete vic jak dvě postavy? Myslim že žit tři životy (real, jedna postava, druha postava) je už tak dost zahul... naco vic? Leda na ukor kvality charakteruanurin píše: Jestli to dobře chápu, znamenalo by to, že by hráč nejdříve musel zkontaktovat DM s žádostí aby se jeho postava dostala na svět? To znamená že by si to musel dohledat na phoru nebo by se na to zeptal. Tím se omezí také příval nových hráčů a také to hráče donutí hrát jednu, maximálně dvě postavy.….
no comment.anurin píše:mno, jen letmo sem zahlédl že na acountu jednoho, možná dvou hráčů je kolem 70 postavIxtremist píše:K čemu potřebujete vic jak dvě postavy? Myslim že žit tři životy (real, jedna postava, druha postava) je už tak dost zahul... naco vic? Leda na ukor kvality charakteruanurin píše: Jestli to dobře chápu, znamenalo by to, že by hráč nejdříve musel zkontaktovat DM s žádostí aby se jeho postava dostala na svět? To znamená že by si to musel dohledat na phoru nebo by se na to zeptal. Tím se omezí také příval nových hráčů a také to hráče donutí hrát jednu, maximálně dvě postavy.….
No mozna to moc dramatizuju ; ).. ale jak jsem si vsimnul, sam jsem v tom rozhodne nebyl. A jak ted vidim, prijde to hodne velkemu poctu starsich hracu. (Sluzebne na eq starsich.)labir píše:
Hm..pokud je to až takhle tak vážně začínám uvažovat o chráněném vstupu. Tj. výstup z Prvotního kamene by byl jen a pouze s pomocí DM když by hráč předvedl alespoň minimum pěkné hry. Už jsem k tomu vážně blízko to zavést.…
labir píše:
Druhá možnost je změna postoje. Za nehrání ale "vyhrávání hry" po varováních dát rovnou BAN. Nově je totiž možné zabanovat i rozsah IP adres takže jde bez problémů zabanovat podle poskytovatele i ty lidi jenž mají dynamickou IP adresu a střídají CD klíče jak ponožky (a ještě se třeba na fóru holedbají že zabanovat nejdou). Ostatním u zabanovaného poskytovatele pak lze případně udělovat výjimky na account.
Taky myslím, že hráč může mít životopis promyšlený jak chce skvěle, ale ve hře mu to nepomůže k lepším ic výkonům pokud sám nechce :/...bohužel...jinak se to zdá jako dobrej nápad...(ale třeba pokud jde o mě, tak když jsem začínal tak jsem prostě nějak nemohl pořádně vymyslet ten můj životopis...a jak sem tak hrál a poznával další postavy, tak jsem to nějak domyslel...např. když se mě postava na něco zeptala. jako "a kde je to město odkud pocházíš?" "a máš sourozence?" tak sem to prostě vymýšlel takhle z nátlaku a pak zařadil do toho života co byl předtím)anurin píše:Jak psal psanec o těch životopisech, podle mého názoru to není špatný nápad, na většině zahraničních serverů to tak funguje. Ale nevím jestli to má co dělat s tím že si nevytvoří pg build a že bude hrat rp. (myslí hráče* nevím jestli by nebylo lepší aby byl hráč nucen si nejprve přečíst pravidla a pak aby byl vpuštěn z kamene. Ona by snad šla udělat postava před prvotním kamenem (npc), která by se dotazovala na pár pravidel a byli by tam možnosti odpovědět a po správném splnění by hráč mohl pokračovat a vybrat si město kam přijde (takový testík jestli si hráč pročetl pravidla)
No, ale i tak si pročte phorum, protože to tam musí nějak vyčíst, pořád lepší než když hráč vstoupí na desku a je neznalý pravidel, to byl třeba můj případ, trvalo mi měsíc hraní než sem se a než mě k tomu hráči donutili.…….magnumik píše:
no a test npc postavou se stává neúčinný ve chvíly, kdy si hrář hodí hru do okna a ve druhym si otevře web eq a ošmelí to stejně :/