Zmatený dav

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Zmatený dav

Příspěvek od steel_martin »

Malá bardka právě dorazila do města Tirian. Svou pověstí totiž pro ní představuje ideální místo pro zvěčnění legend a statečných srdcí. Město se jí zatím zdá ovšem hodně zmatené, tedy spíš jejich obyvatelé. Všichni někam pobíhají. Támhle si to pádí na pohled velmi moudrý mág s prošedivělými vlasy a za ním jakási šelma, která ho slintajíc únavou následuje. Kolem běží elfí dáma, v na první pohled drahých a vznešených šatech. Sheyla ani nestačila otevřít ústa k otázce, na tož aby navázala smyslu plný rozhovor...
A tak tam stojí, uprostřed města, kroutíc hlavou. Kolem ní běhají lidé, elfové, půlorci i půlčíci... Kam jen spěchají?

Edit: Gramatické chyby... jsem detailista, toho už se nezbavim! :glare: :crazy:
Naposledy upravil(a) steel_martin dne 11. 3. 2006 13.49, celkem upraveno 1 x.
Game ID: Reverend_Malthas
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

:excl:

Taky mám ten problém v tirianu i jako DM. V 50% procentech připadu když chci navazat kontakt NPC - PC a zadat třeba Qvest, tak se na mě postava naprosto vykvákne a letí si za svým. Asi začnete zakopávat o vlečku a rozbíjet si hlavy o zem :crazy:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

IxTremist píše: Asi začnete zakopávat o vlečku a rozbíjet si hlavy o zem :crazy:
:ermm:
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

O tomto probleme som sa uz zmienoval...
NEBEHAT!!!
Alebo slovami klasika: Normalne je nebehat. (Stoupa)
Behanie nie je normalne, nikdy nebolo a nebude, a ked mi niekto napise, ze bezi lebo je: Smadny, tesi sa zo zivota a podobne...
Neviem, mne osobne zbesily sprint 10 mil lesom tu radost zo zivota skor vezme, a nahradi ju riadnou svalovicou, smadom, hladom, spotim sa atd...
Fajn, ak chcete behat, tak behajte, ale chodte si po kazdom behu dat sprchu, alebo do emotu vzdy napiste *nevalne zapacha*
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Nejlíp zkusit je seznámit s nějakým dobrým hráčem (postavou), který bude mít čas hrát IC i vysvětlovat OOC.

Bejt to v Hag Hargolu, dostal by takovej neslušnej našinec rychle po papuli!
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

No, jezuro, ja som to skusal, a jedine co sa mi dostalo bolo pseudovtipnych odpovedi...
Jeden chlap si tak sprintoval a vrazil do farixa, a este sa urazal, ze mu je vynadane...
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Rahwin píše: Behanie nie je normalne, nikdy nebolo a nebude
ja to tvrdil telocvikari furt a nechtel mi verit :/

Rahwin píše:Neviem, mne osobne zbesily sprint 10 mil lesom tu radost zo zivota skor vezme, a nahradi ju riadnou svalovicou, smadom, hladom, spotim sa atd...
Fajn, ak chcete behat, tak behajte, ale chodte si po kazdom behu dat sprchu, alebo do emotu vzdy napiste *nevalne zapacha*
no dobre, v NWN do vypada blbe, kdyz po ulici padi postava s peletonem, zastavi se u me, hlasovou hlasou pozdravi, ja se zeptam, kam tak specha, ona odpovi "neni vam neco?" a po 1-2 vymenenych vetach padi pres most dal do kanalu. Nu coz. Jejich problem. Ale proc to hned trestat? Radsi zlakat na quest.

Na druhou stranu hraju elfku. Kdyz je potreba bezet z Amfiberai do Tirianu, tak to prebehne, zas tak daleko to neni. Nebude potom smrdet jako prase a nedobehne vyplivnuta, jako bych to bezel ja. Behava vyhradne v nutnych nebo vypjatych situacich. Presto je spousta postav co behaji jen kdyz si mysli, ze je nikdo nevidi :)
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Normální je neběhat. To je pravda. Navíc i když hráč běhá třeba mezi městy, jedná se o celkem nápadný styl cestování, takže může přilákat monstra nebo bandity. Já bych to vyřešil zavedením permadeathu. Hráč by si potom rozmyslel jestli běhat nebo bezpečně procházet okolím :biggrin: :bleh:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

steel_martin píše:N Já bych to vyřešil zavedením permadeathu. Hráč by si potom rozmyslel jestli běhat nebo bezpečně procházet okolím :biggrin: :bleh:
Hmm mooc pekny reseni :biggrin: Myslim ze vetsina postav by se pak sla bezpecne prochazet na jiny server :bleh:
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

cybermisa píše:
steel_martin píše:N Já bych to vyřešil zavedením permadeathu. Hráč by si potom rozmyslel jestli běhat nebo bezpečně procházet okolím :biggrin: :bleh:
Hmm mooc pekny reseni :biggrin: Myslim ze vetsina postav by se pak sla bezpecne prochazet na jiny server :bleh:

To je je sice hodně smutný, ale bohužel dost pravděpodobný.. ale to už sme tu probírali... :sad:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

chytit, svázat a deportovat na vostrov, jestli se nááhodou eště vrátí, nepoznáte ho/ji :evillaugh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Škoda přeškoda že nejde detekovat běh. I když....něco mě napadlo. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Jojo, po dlouhe dobe jsem se vratil z zelezne rise zpatky do Tirianu a mam pocit, ze tu utika snad kazdy a porad …. :angry:
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

photter píše:chytit, svázat a deportovat na vostrov, jestli se nááhodou eště vrátí, nepoznáte ho/ji :evillaugh:
Kurňa photter, ty maš dobry napady :) Prostě blazen co neumi pořadně chodit.…. svazat, vodnyst do fagadu a odvizt.. hmmm :megalol:

edit 10 minut po: *ještě porad se směje*
JUNGLE MASSIVE!
Para

Příspěvek od Para »

No možná se rouhám ale mne konkretně ted čeka období kdy mnoho a mnoho hodin budu jen dřepět nad malinami, jahodami a běh potřebovat asi vůbec nebudu... a tam bude mit muj lučisnik dost času na rozjimaní, na pokec s kolemjdoucimi atd.

Předchazelo tomu několikré naběhnutí si na past v podobě monster těsně za přechodem, na zalagování v systému... prostě věci, jejihž ošetření považuji za fatálně důležité pro zachování smysluplné kontinuity.

Někomu vadí rychlý pohyb po městě ale já se jen těším, až mi tohle začne zas vadit taky. :ermm:
Neboj se nevědění - boj se lživého vědění - od něho pochází veškeré zlo světa.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Para píše:Předchazelo tomu několikré naběhnutí si na past v podobě monster těsně za přechodem, na zalagování v systému... prostě věci, jejihž ošetření považuji za fatálně důležité pro zachování smysluplné kontinuity.
Ja mam takovy pocit, že ač máš sice pravdu (stači systemově popřemyšlet) tak do te pasti systemu spadnout vubec nemusiš. S tvym povolanim mužeš chodit skrytý. Můžeš taky chodit ve více lidech.… :yes:
JUNGLE MASSIVE!
Talmarin

Příspěvek od Talmarin »

Nekdy vam beh muze zachranit zivot. Nemyslim ted jen zbesily utek pred hordou nepratel, ale tuhle jsem musel bezet jak o zavod se zanetem zaludku do chramu, tedy pokud jsem zrovna nespadl na kolena a nezvracel. Pokud to nekdo chytil, tak vi o cem mluvim :bigwink:
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Offtopic: Já tě chápu, já zánět žaludku měl tento týden taky. Ke vší smůle to bylo OOC real life... :ermm: :angry:
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

Docela dost často se stává, že ti co spěchají nejvíce, nejhůře si lebku při pádu roztříští :-)
A ono nejen při běhu *bázlivě kouká na Ixe* :megalol:
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

ethernity píše:Docela dost často se stává, že ti co spěchají nejvíce, nejhůře si lebku při pádu roztříští :-)
A ono nejen při běhu *bázlivě kouká na Ixe* :megalol:
no pockejte :smile: ruku na srdce, jak casto behavate po meste a kolikrat ste si rozbili pri tom hlavu :) Ja teda dobiham autobusy pravidelne a spadl sem jen parkrat na lede a vzdycky akorat otlucenej zadek :)
Zamčeno