A tak tam stojí, uprostřed města, kroutíc hlavou. Kolem ní běhají lidé, elfové, půlorci i půlčíci... Kam jen spěchají?
Edit: Gramatické chyby... jsem detailista, toho už se nezbavim!

Moderátor: Dungeon Master
ja to tvrdil telocvikari furt a nechtel mi verit :/Rahwin píše: Behanie nie je normalne, nikdy nebolo a nebude
no dobre, v NWN do vypada blbe, kdyz po ulici padi postava s peletonem, zastavi se u me, hlasovou hlasou pozdravi, ja se zeptam, kam tak specha, ona odpovi "neni vam neco?" a po 1-2 vymenenych vetach padi pres most dal do kanalu. Nu coz. Jejich problem. Ale proc to hned trestat? Radsi zlakat na quest.Rahwin píše:Neviem, mne osobne zbesily sprint 10 mil lesom tu radost zo zivota skor vezme, a nahradi ju riadnou svalovicou, smadom, hladom, spotim sa atd...
Fajn, ak chcete behat, tak behajte, ale chodte si po kazdom behu dat sprchu, alebo do emotu vzdy napiste *nevalne zapacha*
cybermisa píše:Hmm mooc pekny resenisteel_martin píše:N Já bych to vyřešil zavedením permadeathu. Hráč by si potom rozmyslel jestli běhat nebo bezpečně procházet okolím![]()
Myslim ze vetsina postav by se pak sla bezpecne prochazet na jiny server
Kurňa photter, ty maš dobry napady :) Prostě blazen co neumi pořadně chodit.…. svazat, vodnyst do fagadu a odvizt.. hmmmphotter píše:chytit, svázat a deportovat na vostrov, jestli se nááhodou eště vrátí, nepoznáte ho/ji
Ja mam takovy pocit, že ač máš sice pravdu (stači systemově popřemyšlet) tak do te pasti systemu spadnout vubec nemusiš. S tvym povolanim mužeš chodit skrytý. Můžeš taky chodit ve více lidech.…Para píše:Předchazelo tomu několikré naběhnutí si na past v podobě monster těsně za přechodem, na zalagování v systému... prostě věci, jejihž ošetření považuji za fatálně důležité pro zachování smysluplné kontinuity.
no pockejteethernity píše:Docela dost často se stává, že ti co spěchají nejvíce, nejhůře si lebku při pádu roztříští :-)
A ono nejen při běhu *bázlivě kouká na Ixe*