Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Děkuji za předchozích 999 poděkování :megalol:

pardon za tento 1000., naprosto bezvýznamný, příspěvek :bleh:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky všem co měli co dočinění s Gloinem!!!
PODPIS
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Díky Akiře. Nevím, jak by to bez ní Ez rozdýchal. :clover:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky za všechny poutníky, pocestné, sokolníky a spol. Je moc příjemné takhle na cestě někoho potkat. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

1) nejdřív poděkuji "konkrétně" - Teng byl včera NEUVĚŘITELNÝ a to jsem ho s mou postavou viděl "poprvé" ve hře ztěží (OOC) 10 minut a už si Teng zajistil, že ho Niky nezapomene! Smekám, během tak krátké chvilky na mě/moji postavu nezapůsobil už dlouho nikdo. :blink: :yes: :megalol:
2) (tohle bude malilililinko vynášení IC, tak komu naskakuje při podobných stavech osypka, tak to nečtěte :bleh: :bigwink: :megalol: ) Když Niki IC poprosila bohyni o pomoc a "OOC" jsem za Bohyni poslal vizi "pouhým dvěma" postavám ve stejné lokaci, tak jaké bylo moje překvapení (a co teprve IC překvapení postavy!), když na pomoc přišlo tolik postav. A ještě navíc jedna konkrétní dotyčného, kvůli kterému byla "vize" seslána "zachránila", víceméně omylem (aspon to tak bylo IC podáno), a … a … no díky všem!
3) Kdybych nemusel ráno do worku, tak jsem se zbytkem asi "dál" zkoušel nepropustnou bariéru...ale takhle ji Niky holt "prošla" :bigwink: :megalol: , doufám že i zbytek přišel jak se skrz ni dostat :biggrin: .
Obrázek
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

KaTo píše:… Když Niki IC poprosila bohyni o pomoc a "OOC" jsem za Bohyni poslal vizi "pouhým dvěma" postavám ve stejné lokaci, tak jaké bylo moje překvapení …
Snad to nebylo tak, že jsi jednal za NPC ještě ke všemu za boha a maskoval tím žádost o pomoc po tellu??? Tohle by totiž byl velmi negativní metagame, je jedno že jste se (si se) při tom bavil.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
drake127

Příspěvek od drake127 »

Nik se přece pomodlila ke své bohyni a ta zatáhla za nitky osudu, kterýmiž zneschopnila přechod do soutěsky, uhranula kapitána, aby mě nevzal na palubu a vedla mé kroky až do té jeskyně, kde jsem byl za svůj IC život nyní už dvakrát. Tak nějak to muselo být, protože na náhody já nevěřím.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Chtěl bych poděkovat všem kteří se mihli kolem mojí postavy během její horší chvilky a dělali zahrávaní té situace zábavnějším.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

labir píše:Snad to nebylo tak, že jsi jednal za NPC ještě ke všemu za boha a maskoval tím žádost o pomoc po tellu??? Tohle by totiž byl velmi negativní metagame, je jedno že jste se (si se) při tom bavil.
Teď si asi nerozumíme - Niky neumřela a k bohyni se modlila o pomoc, aby byla "schopna" odnést cizí tělo. Bert, který dotyčnou "mrtvolu" našel a odnesl ji našel náhodou a to je právě to co mě na tom pobavilo :megalol: :megalol: :megalol: . Když se najednou "mrtvola" objevila živá!! :megalol: :megalol: Drake vůbec o ničem nevěděl...a o tom ten život(hra) je!! :megalol:
Obrázek
Magnideus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Magnideus »

Díky Ezechielovi za dnešní hru při jezírku :megalol: takhle jsem se naposled bavil... vlastně ani nevím kdy
drake127

Příspěvek od drake127 »

No, ty návraty bude třeba ještě domyslet, co? *krčí rameny*

Vzpomínáš labire, jak jsme se domlouvali na tom featu (za tu obálku předanou v temných pražských uličkách), který všechny postavy okolo mě donutí házet jedničky... nebylo by lepší, kdyby fungoval jen na nepřátelské postavy? :blush:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Spawn v obtížných lokacích mi přijde mnohem použitelnější i při silné partě. Good work...
darmian

Příspěvek od darmian »

Chci poděkovat všem, kteří se účastnili dnešní obrany Železných vodopádů a pak skupině trpaslíků za tažení proti skřetům v báni. :good: Nemalé díky patří také Psancovi, který nás u toho provázel. :clap:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Přidávám se k poděkování, které bylo řečeno výš.. ALE HLAVNĚ!! Díky za zábavu o kterou se postaral Ikkie, když Balkonovi vyrazili pár zubů a on pak zbytek hry tak roztomile šišlal :megalol: :megalol: :megalol:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

ano, ano, opravdu úctyhodně zábavný večer, díky všem a především Noigarovi a Jupovi za perfektní dohru!
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Ještě se přidávám! Ta dohra byla (je) skvělá ! :megalol: Netušil sem kolik toho moje postava (ne)vydrží... :biggrin: :clover:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Jojo bylo to moc pěkný,bohužel jsem u toho nemohl zůstat až do konce...vlastně možná že je to dobře...jestli by to moje postava přežila :)
Prostě díky všem,hlavně těm komu nevadilo že tam nic moc nedělám a Psancovy...tyhle bitky u vodopádů mě vždycky dokážou překvapit :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

Mno i já se připojuji k díkům. Všem zůčastněným, trpasličímu jádru a hlavně Psancovi. Ty bitky u vodopádů a následná jízda báněmi mi připoměla "staré časy" :smile: Díky moc
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Chtěl bych poděkovat všem zůčastněným postavám a taky Psancovi za dnešní překvapení.Přivedl mě na myšlenku že Eolwyn neni zahranej dokonale a dokonce ani ne moc dobře, za tomu moc díky.A všem se omlouvám že sem byl tak nedovtipnej.Dnešek byl fakt moc super, jen tak dál :bigwink:
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Chtěl bych poděkovat za včerejší procházku s druidama a tou velkou bandou při "prohlížení" zlobřích plání.
Dlouho jsem se tak nebavil,skvělé shledání.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Odpovědět