Staré verze nápojů
Moderátor: Dungeon Master
Staré verze nápojů
Jsou v kuchyni Hag Hargolského paláce.
No nekdy ten system dojizdi … tak i po uplnem napiti ci nasyceni to jeste jednou napise stav, jaky si mel pred tim co jsi se napil/najedl. Ten zapis pri napiti jsi zcela napojen a zcela nasycen mne to pise take, ale jen v pripade ze skutecne hlad uz nemam. A jedna se o nove verze napoju, stare se chovaji jinak.Arto píše:Sice mi to nepsalo stará verze nápoje, ale napil sem se a napsalo mi to si zcela napojen a v momentě sem dostal žízeň. Navíc mě pramenitá voda zcela zasytila...
-
- Kontaktovat uživatele:
Systém skutečně může dojíždět - když se detekuje nutnost zaslání hlášky "máš hlad/žízeň" tak se tato hláška zdrží o náhodnou dobu aby všechny nevyjížděly najednou. Když se mezitím napojíš/najíš, tak vyjede stejně.
Jsi zcekla napojen/zasycen se objevuje pokud nápoj/jídlo má nějaký obsah vody/nutriční obsah. To že se hláška o zasycení objevuje i u nápojů je dáno tím, že některé nápoje mají nutriční obsah i když malý (ale třeba čistá voda ho nemá).
Jsi zcekla napojen/zasycen se objevuje pokud nápoj/jídlo má nějaký obsah vody/nutriční obsah. To že se hláška o zasycení objevuje i u nápojů je dáno tím, že některé nápoje mají nutriční obsah i když malý (ale třeba čistá voda ho nemá).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Heht, tak to asi zaokrouhlovací chyby tam vnesly trochu nutriční hodnoty. Dám tam toleranci.Alcatraz píše:ale je fakt, ze kdyz si po jidle tam cistou vodu, tak to vypise taky obe hlasky.
*za 5 min*
Aha..houby zaokrouhlovací chyby...brouček malý...dík za upozornění.
Ten obchod v paláci je opravený od nové verze (někdy v sobotu po restartu, ne hned od 04:00).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Re: Staré verze nápojů
Pořád tam jsou staré verze.Jezura píše:Jsou v kuchyni Hag Hargolského paláce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Staré verze nápojů
Už by neměly.Jezura píše:Pořád tam jsou staré verze.Jezura píše:Jsou v kuchyni Hag Hargolského paláce.