Staré verze nápojů

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Jezura

Staré verze nápojů

Příspěvek od Jezura »

Jsou v kuchyni Hag Hargolského paláce.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Sice mi to nepsalo stará verze nápoje, ale napil sem se a napsalo mi to si zcela napojen a v momentě sem dostal žízeň. Navíc mě pramenitá voda zcela zasytila...
Wanting something does not give you the right to have it.
Talmarin

Příspěvek od Talmarin »

Arto píše:Sice mi to nepsalo stará verze nápoje, ale napil sem se a napsalo mi to si zcela napojen a v momentě sem dostal žízeň. Navíc mě pramenitá voda zcela zasytila...
No nekdy ten system dojizdi … tak i po uplnem napiti ci nasyceni to jeste jednou napise stav, jaky si mel pred tim co jsi se napil/najedl. Ten zapis pri napiti jsi zcela napojen a zcela nasycen mne to pise take, ale jen v pripade ze skutecne hlad uz nemam. A jedna se o nove verze napoju, stare se chovaji jinak.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Systém skutečně může dojíždět - když se detekuje nutnost zaslání hlášky "máš hlad/žízeň" tak se tato hláška zdrží o náhodnou dobu aby všechny nevyjížděly najednou. Když se mezitím napojíš/najíš, tak vyjede stejně.

Jsi zcekla napojen/zasycen se objevuje pokud nápoj/jídlo má nějaký obsah vody/nutriční obsah. To že se hláška o zasycení objevuje i u nápojů je dáno tím, že některé nápoje mají nutriční obsah i když malý (ale třeba čistá voda ho nemá).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

ale je fakt, ze kdyz si po jidle tam cistou vodu, tak to vypise taky obe hlasky.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:ale je fakt, ze kdyz si po jidle tam cistou vodu, tak to vypise taky obe hlasky.
Heht, tak to asi zaokrouhlovací chyby tam vnesly trochu nutriční hodnoty. Dám tam toleranci.

*za 5 min*
Aha..houby zaokrouhlovací chyby...brouček malý...dík za upozornění.

Ten obchod v paláci je opravený od nové verze (někdy v sobotu po restartu, ne hned od 04:00).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Re: Staré verze nápojů

Příspěvek od Jezura »

Jezura píše:Jsou v kuchyni Hag Hargolského paláce.
Pořád tam jsou staré verze.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Staré verze nápojů

Příspěvek od labir »

Jezura píše:
Jezura píše:Jsou v kuchyni Hag Hargolského paláce.
Pořád tam jsou staré verze.
Už by neměly.
Zamčeno