Kose u ohnist
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Lopata na zakopání nepotřebných věcí...hmmm...to je dobrý nápad! Udělal by se i nožík a s tím by se kopala díra déle... Díky za inspiraci.
Hmm, možná na ohniště volbu "hodit spálené maso do ohně".
S tou možností vykopávání bych byl opatrnější, technicky to sice jde, ale pak najednou postrádají smysl perzistentní trezory když by byla perzistentní země. A parametrizovat itemy pomocí "jak rychle podléhají pod zemí zkáze" mi přijde sice jako řešení, ale řešení nesmírně náročné.

Hmm, možná na ohniště volbu "hodit spálené maso do ohně".
S tou možností vykopávání bych byl opatrnější, technicky to sice jde, ale pak najednou postrádají smysl perzistentní trezory když by byla perzistentní země. A parametrizovat itemy pomocí "jak rychle podléhají pod zemí zkáze" mi přijde sice jako řešení, ale řešení nesmírně náročné.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Puvodni navrh jo, ja to myslel jen tak ze srandy, kdyby to bylo easy, tak jen do restartu serveru, treba :) Mozna bysme si hrali na vykopavani pokladu :)Labir píše:S tou možností vykopávání bych byl opatrnější, technicky to sice jde, ale pak najednou postrádají smysl perzistentní trezory když by byla perzistentní země.
Naposledy upravil(a) Alcatraz dne 18. 3. 2006 14.01, celkem upraveno 2 x.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Bez perzistence.….hmmmmmm....A víš že by to šlo? Zajímavý nápad.Alcatraz píše:Puvodni navrh jo, ja to myslel jen tak ze srandy, kdyby to bylo easy, tak jen do restartu serveru, treba :) Mozna bysme si hrali na vykopavani pokladu :)Labir píše:S tou možností vykopávání bych byl opatrnější, technicky to sice jde, ale pak najednou postrádají smysl perzistentní trezory když by byla perzistentní země.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Super ! To se mi líbí. Ale možná by šlo ještě něco. Zrušit perzistenci u masa. To stejně vždy nějaké zvíře odnese ne ?Labir píše:Bez perzistence.….hmmmmmm....A víš že by to šlo? Zajímavý nápad.Alcatraz píše:Puvodni navrh jo, ja to myslel jen tak ze srandy, kdyby to bylo easy, tak jen do restartu serveru, treba :) Mozna bysme si hrali na vykopavani pokladu :)Labir píše:S tou možností vykopávání bych byl opatrnější, technicky to sice jde, ale pak najednou postrádají smysl perzistentní trezory když by byla perzistentní země.
Blahe pameti UO (god bless this game), byly po cele mape zakopano nekolik pokladu a hraci lovili (misto ryb) nebo schaneli mapy se souradnicemi (+item kompas, ktery uvedl aktualni souradnice). Nebyly tam prechody, jen jedna OBROOVSKA mapa. Prisel na misto, zkusil kopat, kdyz se trefil (vetsinou musel diky toleranci zamerovaciho systemu rozkopat siroke okoli), spawly potvory a kdyz je pobil, objevila se bedna. (...nebo mapa zmizi a resetuji se souradnice...). To jen pro ilustraci z prehistorickych casu :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
-
- Kontaktovat uživatele:
Ani mi o tom nelmluv. Kolijrat sem mel namale, kdyz jsme ten poklad kopali a pak na nas zautocila horda kyklopuAlcatraz píše:Blahe pameti UO (god bless this game), byly po cele mape zakopano nekolik pokladu a hraci lovili (misto ryb) nebo schaneli mapy se souradnicemi (+item kompas, ktery uvedl aktualni souradnice). Nebyly tam prechody, jen jedna OBROOVSKA mapa. Prisel na misto, zkusil kopat, kdyz se trefil (vetsinou musel diky toleranci zamerovaciho systemu rozkopat siroke okoli), spawly potvory a kdyz je pobil, objevila se bedna. (...nebo mapa zmizi a resetuji se souradnice...). To jen pro ilustraci z prehistorickych casu :)

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Maso není perzistentní, žádný předmět není. Jen zůstává na místě až do restartu. Oštřit speciálně odnos masa není moc koncepční, protože za čas se objeví něco dalšího co by lidi pohazovali...Danseur píše:Super ! To se mi líbí. Ale možná by šlo ještě něco. Zrušit perzistenci u masa. To stejně vždy nějaké zvíře odnese ne ?Labir píše:Bez perzistence.….hmmmmmm....A víš že by to šlo? Zajímavý nápad.Alcatraz píše: Puvodni navrh jo, ja to myslel jen tak ze srandy, kdyby to bylo easy, tak jen do restartu serveru, treba :) Mozna bysme si hrali na vykopavani pokladu :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za super inspiraci. *zatváří se tajuplně*Psanec píše:Ani mi o tom nelmluv. Kolijrat sem mel namale, kdyz jsme ten poklad kopali a pak na nas zautocila horda kyklopuAlcatraz píše:Blahe pameti UO (god bless this game), byly po cele mape zakopano nekolik pokladu a hraci lovili (misto ryb) nebo schaneli mapy se souradnicemi (+item kompas, ktery uvedl aktualni souradnice). Nebyly tam prechody, jen jedna OBROOVSKA mapa. Prisel na misto, zkusil kopat, kdyz se trefil (vetsinou musel diky toleranci zamerovaciho systemu rozkopat siroke okoli), spawly potvory a kdyz je pobil, objevila se bedna. (...nebo mapa zmizi a resetuji se souradnice...). To jen pro ilustraci z prehistorickych casu :)
Kdyz to maso je jediny predmet, ktery se automaticky vnutí. Chytrý hráč většinou nebere do ivu všechno, co lze vzít. Třeba muj slabej zloděj snad nikdy neodhodil na zem a nenechal ležet nic jinýho než těžké smradlavé slizké maso.Labir píše:Maso není perzistentní, žádný předmět není. Jen zůstává na místě až do restartu. Oštřit speciálně odnos masa není moc koncepční, protože za čas se objeví něco dalšího co by lidi pohazovali...Danseur píše: Super ! To se mi líbí. Ale možná by šlo ještě něco. Zrušit perzistenci u masa. To stejně vždy nějaké zvíře odnese ne ?
Labir píše:Díky za super inspiraci. *zatváří se tajuplně*Psanec píše:Ani mi o tom nelmluv. Kolijrat sem mel namale, kdyz jsme ten poklad kopali a pak na nas zautocila horda kyklopuAlcatraz píše:Blahe pameti UO (god bless this game), byly po cele mape zakopano nekolik pokladu a hraci lovili (misto ryb) nebo schaneli mapy se souradnicemi (+item kompas, ktery uvedl aktualni souradnice). Nebyly tam prechody, jen jedna OBROOVSKA mapa. Prisel na misto, zkusil kopat, kdyz se trefil (vetsinou musel diky toleranci zamerovaciho systemu rozkopat siroke okoli), spawly potvory a kdyz je pobil, objevila se bedna. (...nebo mapa zmizi a resetuji se souradnice...). To jen pro ilustraci z prehistorickych casu :)
Ze by nova subrasa?

"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
Zpet k tematu - humorna historka
Zakopaval jsem jako spravny zalesak po sobe maso, a kdyz uz jsem to skoro vsechno mel, co se nestalo - hlaska 'Neco jsi nasel' a vsechno to pracne zakopany maso bylo zpatky v invu...
Pak bych mel jeste otazku, v mem prispevku o neco vyse, mi slo o to, odlehcit server. Ale nezatezuje zakopane maso server uplne stejne jako nezakopane hozene na zem?

Zakopaval jsem jako spravny zalesak po sobe maso, a kdyz uz jsem to skoro vsechno mel, co se nestalo - hlaska 'Neco jsi nasel' a vsechno to pracne zakopany maso bylo zpatky v invu...

Pak bych mel jeste otazku, v mem prispevku o neco vyse, mi slo o to, odlehcit server. Ale nezatezuje zakopane maso server uplne stejne jako nezakopane hozene na zem?
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
-
- Kontaktovat uživatele:
Ses musel ukliknout a kliknul jsi místo na maso na zem.Lord Xeen píše:Zpet k tematu - humorna historka![]()
Zakopaval jsem jako spravny zalesak po sobe maso, a kdyz uz jsem to skoro vsechno mel, co se nestalo - hlaska 'Neco jsi nasel' a vsechno to pracne zakopany maso bylo zpatky v invu...![]()

Nezatěžuje, právě že když to zakopeš, tak pro server jako by to nebylo.