Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se hráči postavy Kiri, netušil jsem že padne kritik a ještě za 40. Měl jsem obyčejné šípy. Ale chtěl bych, aby zapřemýšlel nad pudem sebezáchovy své postavičky. Poté, co jsem mu sejmul jednou ranou tu kočku, mohl pochopit, že Serin nebude ořezávátko a nechat toho prudění.
*nadechne se* Myslel jsem , že jsi hraničář na 6 levelu se zvířátkem, takže tě to mělo v každém případě jen zranit. *smutně zavrtí hlavou*
*nadechne se* Myslel jsem , že jsi hraničář na 6 levelu se zvířátkem, takže tě to mělo v každém případě jen zranit. *smutně zavrtí hlavou*
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
Představte si situaci... že sedíte před svým počítačem a sledujete výpis hráčů. Všichni hrají, jsou spokojení. A vy máte zlámanou haksnu a nemůžete kliknout ani na tu po**** myš, protože jste pravák... A co teprve dialogy ve hře, když už se člověk naučí klikat levou. Tímto bych chtěl poprosit o shovívavost při Stanově mlčenlivosti. On by třeba i rád mluvil, ale já to prostě nenapíšu. Pomalu na mě, hráči to déle trvá, ne že by Stan prošel jakousi retardací
P.S. : Stan nemůže provádět ani jiné fyzické ukony, protože je prostě musím ohvězdičkovat, takže slečny počkejte, přichází dlooouhý celib... em... neaktivita v různých funkcích pohybu, juj

P.S. : Stan nemůže provádět ani jiné fyzické ukony, protože je prostě musím ohvězdičkovat, takže slečny počkejte, přichází dlooouhý celib... em... neaktivita v různých funkcích pohybu, juj

No, jestli myslíš dramatický a nervy drásající, tak máš pravdu. Kdepak, čekání až se vrátí... jestli najde... co se povede... bylo těžce atmosferický. Omluva se tudíž nepřijímá. Přijmi místo teho přítelkyni jako DSko ;]Arto píše:Omlouvám se dnešním questařům, nestíhal jsem jelikož mě pořád otravovala přítelkyně, tak tam mohly být zdlouhavý a nudný chvíle.
Takže sry
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Ale neboj, jestli TO vyrostlo z jiker, tak budeš mít ještě 248934 šancícybermisa píše:V poho, jen skoda, chybel jsi nam tamLibra píše:Omlouvam se zvlaste adalbertovi a pak i kouzelnicke dvojce, ze na me zbytecne cekali v hostinci ale privalil se mi sem sef a tak jsem musel zustat v realu

Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
kokosak píše:No, jestli myslíš dramatický a nervy drásající, tak máš pravdu. Kdepak, čekání až se vrátí... jestli najde... co se povede... bylo těžce atmosferický. Omluva se tudíž nepřijímá. Přijmi místo teho přítelkyni jako DSko ;]Arto píše:Omlouvám se dnešním questařům, nestíhal jsem jelikož mě pořád otravovala přítelkyně, tak tam mohly být zdlouhavý a nudný chvíle.
Takže sry

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Omlouvám se Amrasovi za incident před několika dny... měla to být jen rána pěstí, ale jakmile jsi dal odpor tak po tobě pes vystartoval a než jsem zuřivě prohledala play list abych to zrušila ochránce pllnil svou povinnost... naštěstí se nic nestalo
mě to naučí při konfliktech mít pořád play list otevřený :D
mě to naučí při konfliktech mít pořád play list otevřený :D
16? Tak to je v pohodě
Omlouvam se Palleas za drobne zkomoleni jmena, Howl umi mluvit, ja neumim psat. 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar