Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Omlouvám se hráči postavy Kiri, netušil jsem že padne kritik a ještě za 40. Měl jsem obyčejné šípy. Ale chtěl bych, aby zapřemýšlel nad pudem sebezáchovy své postavičky. Poté, co jsem mu sejmul jednou ranou tu kočku, mohl pochopit, že Serin nebude ořezávátko a nechat toho prudění.

*nadechne se* Myslel jsem , že jsi hraničář na 6 levelu se zvířátkem, takže tě to mělo v každém případě jen zranit. *smutně zavrtí hlavou*
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

omlouvám se Kai ale prostě to jinak nešlo páč sem musel okamžitě pryč od pc
PODPIS
karcoolaak

Příspěvek od karcoolaak »

Představte si situaci... že sedíte před svým počítačem a sledujete výpis hráčů. Všichni hrají, jsou spokojení. A vy máte zlámanou haksnu a nemůžete kliknout ani na tu po**** myš, protože jste pravák... A co teprve dialogy ve hře, když už se člověk naučí klikat levou. Tímto bych chtěl poprosit o shovívavost při Stanově mlčenlivosti. On by třeba i rád mluvil, ale já to prostě nenapíšu. Pomalu na mě, hráči to déle trvá, ne že by Stan prošel jakousi retardací :megalol:

P.S. : Stan nemůže provádět ani jiné fyzické ukony, protože je prostě musím ohvězdičkovat, takže slečny počkejte, přichází dlooouhý celib... em... neaktivita v různých funkcích pohybu, juj :megalol:
drake127

Příspěvek od drake127 »

Omlouvám se míšovi, taky sis to asi představoval trochu jinak, ale třeba ještě něco vymyslíme :bigwink:.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Mr_Binks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_Binks »

Na dnešek kolem osmé jsem měl (tedy Pall má) domluvenou schůzku. A jelikož já nemou tak nepřijde ani ona. Je mi líto ale musím nečekaně odjed domů na výkend. Srazíme se jindy, dotičný ví (snad). Ještě jednou pardon.
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Omlouvám se dnešním questařům, nestíhal jsem jelikož mě pořád otravovala přítelkyně, tak tam mohly být zdlouhavý a nudný chvíle.

Takže sry
Wanting something does not give you the right to have it.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Arto píše:Omlouvám se dnešním questařům, nestíhal jsem jelikož mě pořád otravovala přítelkyně, tak tam mohly být zdlouhavý a nudný chvíle.

Takže sry
No, jestli myslíš dramatický a nervy drásající, tak máš pravdu. Kdepak, čekání až se vrátí... jestli najde... co se povede... bylo těžce atmosferický. Omluva se tudíž nepřijímá. Přijmi místo teho přítelkyni jako DSko ;]
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Libra

Příspěvek od Libra »

Omlouvam se zvlaste adalbertovi a pak i kouzelnicke dvojce, ze na me zbytecne cekali v hostinci ale privalil se mi sem sef a tak jsem musel zustat v realu :crazy:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Libra píše:Omlouvam se zvlaste adalbertovi a pak i kouzelnicke dvojce, ze na me zbytecne cekali v hostinci ale privalil se mi sem sef a tak jsem musel zustat v realu :crazy:
V poho, jen skoda, chybel jsi nam tam :ermm:
drake127

Příspěvek od drake127 »

cybermisa píše:
Libra píše:Omlouvam se zvlaste adalbertovi a pak i kouzelnicke dvojce, ze na me zbytecne cekali v hostinci ale privalil se mi sem sef a tak jsem musel zustat v realu :crazy:
V poho, jen skoda, chybel jsi nam tam :ermm:
Ale neboj, jestli TO vyrostlo z jiker, tak budeš mít ještě 248934 šancí :biggrin:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Libra

Příspěvek od Libra »

drake127 píše: jestli TO vyrostlo z jiker, tak budeš mít ještě 248934 šancí :biggrin:
Skvele ! :dribble: Uz se tesim :sport_boxing:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

kokosak píše:
Arto píše:Omlouvám se dnešním questařům, nestíhal jsem jelikož mě pořád otravovala přítelkyně, tak tam mohly být zdlouhavý a nudný chvíle.

Takže sry
No, jestli myslíš dramatický a nervy drásající, tak máš pravdu. Kdepak, čekání až se vrátí... jestli najde... co se povede... bylo těžce atmosferický. Omluva se tudíž nepřijímá. Přijmi místo teho přítelkyni jako DSko ;]
:megalol: :yes:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

omlouvám se brachům, za pozdní příchod a brzký odchod :sad: byl sem u kamošky na čaj a pak mě začalo tak nehorázně bolet břicho, že to snad neni možný :no: a tak du spat...zejtra mám zkoušku, takže to snad přejde. Snad na příštim sraze pobudu dýl...
Eve

Příspěvek od Eve »

Omlouvám se všem, co chystali tu výpravu "kamsi", ale s tím neustálým vypínáním to fakt nešlo :angry:
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Omlouvam se Adalbertovi a Melissime ktere jsem si nechal vyvolat a pak jsem zmizel... kolejni sit se opet prekonala a spadla mi "pulka netu" aneb neco jelo (forum majl), neco ne (hra, icq, google).
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Kirros píše:
Nic se neděje, času dost :smile:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

omlouvám se skupince u vodopádu a panteroj za to že jsem se zapomel a použil jse OOC klatbu tedy slovo Ježiš tímto prosím odpusťte
PODPIS
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

sciorp píše:omlouvám se skupince u vodopádu a panteroj za to že jsem se zapomel a použil jse OOC klatbu tedy slovo Ježiš tímto prosím odpusťte
Náhodou jsi byl báječné spestření.. chvíli jsem se bála, aby se nám tam trpoš neutopil :thumbsup:
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Omlouvám se Amrasovi za incident před několika dny... měla to být jen rána pěstí, ale jakmile jsi dal odpor tak po tobě pes vystartoval a než jsem zuřivě prohledala play list abych to zrušila ochránce pllnil svou povinnost... naštěstí se nic nestalo
mě to naučí při konfliktech mít pořád play list otevřený :D
16? Tak to je v pohodě
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Omlouvam se Palleas za drobne zkomoleni jmena, Howl umi mluvit, ja neumim psat. :blush:
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Odpovědět