Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Mr_Binks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_Binks »

Tak já poděkuju trochu obecně. Díky všem se kterými jsem poslesdní dva dny hrál. Ať už za posezení na pláži, či cvičné souboje a výcvik, přez doprovod na lodi do Říše až po "vymáhání" protislužby. Takhle dobře jsem si už dlouho nezahrál a konečně mám zase pocit že moje postava má nějaký smysl bytí. Díky všem. :thumbup:
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky ikiemu za ne sice dlouhou ale jako vždy hezkouhru trpoši rulezz
PODPIS
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Díky za dnešek, sice po delší době ve hře, ale stihlo se toho hodně :smile: díky hráčům i dm :smile: však vy víte :shades:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Díky Braenn za fajnej ,,trénink,, :bigwink:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Dik anurinovi za povedený autoquest a zároveň se omlouvám za to TSko :blush:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

kokosak píše:Dik anurinovi za povedený autoquest a zároveň se omlouvám za to TSko :blush:
:yes: Souhlasím, pěkná situace.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
anurin

Příspěvek od anurin »

kokosak píše:Dik anurinovi za povedený autoquest a zároveň se omlouvám za to TSko :blush:
Za TS se není třeba omlouvat, vysvětlil jsem ti to PM. Já děkuju Vám že jste se toho tam pěkně zmocnili.
Dantes

Příspěvek od Dantes »

Díky všem co se ůčastnili té krátké procházky Arga s Bethy na ůtesy. Skvěle jsem se bavil :smile:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

díky za malý věší velký množství mrtváků v kryptě všemu osazenstvu a potom brachovy palidinovy za hezký popovídání
PODPIS
Toueer

Příspěvek od Toueer »

Tak, ...mam tady v rukávu jedno velké poděkování.
Zejména platí pro obyvatele jisté oblasti. Jmenovitě Asar a Akiře, za jejich ochotu a za to, že vůbec mají nervy se věnovat postavě, jako ta má, se všemi jejími ,,problémy.,,
Druhá část poděkování platí pro Anurina, sice jsem ti to už říkal, ale možná to nevyznělo úplně jak jsem chtěl.
Netuším, kam se to vyvine, ale jsem nadšený, moje postava má díky tobě dost o čem přemýšlet a já tedy popravdě taky. (A ten nápad se snem a vůbec - no skvělé !)
Kdyby vy tři, jak jsem vás jmenoval jste tam nebyli, těžko by tam moje postava měla zájem pobývat.

Díky ! :bigwink:

REN :biggrin:

p.s.: ostatní postavy těžko mohu soudit, i když vím, že bylo pár hezkých zážitků, které by stály za zmínku - (putování přes pláně za dne ...tedy to bylo o fous) - nevím už jak se jmenovala postava ani hráč.(ale měl jsem nahnáno). !
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Dantes píše:Díky všem co se ůčastnili té krátké procházky Arga s Bethy na ůtesy. Skvěle jsem se bavil :smile:
Taky díky. Bylo to prima. Jen příště doporučuji fackovat se jen ve hvězdičkách. :megalol:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Jedno velkééé dakujem za spríjemnenie sviatkov pre všetkých o ktorých som zakopol a jedno o kusok vačšie pre jedneho nenechavého dráčka.
anurin

Příspěvek od anurin »

Myslím že mohu mluvit za všechny tři že tvoje hra je skvost a dá se říct ,,že se pereme´´ o to kdo s tebou bude hrát. Takže mé díky patří tobě což jsem ti už dával na jevo :blebleble:

,,Ren´´
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Pavel Urban píše:
Dantes píše:Díky všem co se ůčastnili té krátké procházky Arga s Bethy na ůtesy. Skvěle jsem se bavil :smile:
Taky díky. Bylo to prima. Jen příště doporučuji fackovat se jen ve hvězdičkách. :megalol:
to je ta moje PC neschopnost... jsem měla WooDoo a na skypu a ten říká "dej mu facku bez odporu nebo ti to vrátí a to těžko udělá" a já si říkám "hmm a dostanu BAN to tak.." jsem ani nezamrkala a Bethia lehce raněná xD ok pro facku to příště udělám xD
16? Tak to je v pohodě
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Dneska byl perný den :smile: se všema se něco řešilo, někdy to vedlo k lehkému naštvání a utvrzení (Kat, Din a kolektiv :bleh:), někdy ke smutku (opět Kat, tentokrát bez kolektivu) a nakonec musim poděkovat za Lingeu...moc pěkně hraná postava, opravdu skvělé zakončení dne. Takže díky moc všem, které sem dnes potkal :smile: pozitivně naladěn...du spat :shades:

EDIT: jak sem moh zapomět na Dharga *plácne se do čela* tobě taky moc díky! :yes:
Naposledy upravil(a) magnumik dne 5. 1. 2008 9.59, celkem upraveno 1 x.
darmian

Příspěvek od darmian »

Taktéž děkuji mnohokrát. :bigwink:
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Díky trpaslíkům za dnešní společnost, díky DM za zpestření =)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Taktéž díky za zábavný večer. Myslím, že dnes se ukázalo, že to s formacemi půjde, dařilo se nám je pěkně udržovat i v nich bojovat (i přesto, že velitel na nás potom řval, myslím si, že se jedná o velké zlepšení :smile: ).

Zároveň se omlouvám, že jsem se odpojil, musím zítra brzo vstávat do práce.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

jojo a doufám že to bude takle pokračovta i dál (teda ne to že skoro padám nahubu)
díky brachum i dm a ikdyž sem myslel že už je qestu konec tak se ukázalo že je to teprve začátek
dvěma slovy *dobrá hra*
PODPIS
darmian

Příspěvek od darmian »

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se dnešní výpravy účastnili a v neposlední řadě Cybermíšovi, jakožto DM, který dotvářel atmosféru a pomáhal. Díky moc.

PS: Příště se to už musí podařit.

To Ikkie: Vzhledem k faktu, že výpravu všichni přežili, sme si určitě nevedli tak špatně... :bigwink: :good:
Naposledy upravil(a) darmian dne 5. 1. 2008 23.48, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět