Podtemno

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

cybermisa píše:
George píše:
cybermisa píše:
To že třeba já sem si udělal novou postavu bylo tím že po nás šlo půlka eq.
Třeba obzvlášť potěšilo, že sme lodí dojeli do Tirianu a na nás už tam čekali uplně neznámí postavy a věděli že přijedem do tirianu dřív než sme tam přijeli.On uplně stačil jeden nejmenovanej high lvl....a že máme opustit říši....tak good ..sme opustili říši...ale v tirianu čekali další...a byli nás schopní poznat podle výstřihu a červenýho oblečení :)

PS:...prosím ukončíme to,když sem si všiml jak se to tady zvrhlo. :no:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

George píše:
Ale spíš byl problém v tom nespočtu nepříjemností co potom přišel...můžu uvézt třeba ten příklad s tříprsťákem nebo že se stalo posvátným místem, nebo že za mnou šel duch a strážnej na mě vyjel. (kdyby byl červenej (frakce) tak by se podle mě jen strážnej zeptal jestli jsem vpořádku,místo toho abych řekl jméno a strhl kapuci ) :smile: .Nebo pavouci,kteří nás uplně povraždili,ale to byl asi systém.
a nenapadlo tě že tohle byl právě ten test jak moc o tu lokaci stojíte?? já myslim že to třeba mělo být ono ale to je na každém z nás jak sebere vrženou rukavici. Tím se nechci nikoho dotknout protože o té sytuaci vím OOC opravdu málo a IC nic takže můj názor berte čistě jako nezúčastněný.
PODPIS
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

George píše:
cybermisa píše:
George píše:
To že třeba já sem si udělal novou postavu bylo tím že po nás šlo půlka eq.
Třeba obzvlášť potěšilo, že sme lodí dojeli do Tirianu a na nás už tam čekali uplně neznámí postavy a věděli že přijedem do tirianu dřív než sme tam přijeli.On uplně stačil jeden nejmenovanej high lvl....a že máme opustit říši....tak good ..sme opustili říši...ale v tirianu čekali další...a byli nás schopní poznat podle výstřihu a červenýho oblečení :)

PS:...prosím ukončíme to,když sem si všiml jak se to tady zvrhlo. :no:
Vytahujes na forum IC informace, navic zkreslene a nepravdive. Pouzivas zbytecne zvelicovani a jeste obvinujes z metagamu hrace, od kterych by ses mel spis ucit. Vetsinu CvC te vasi skupinky jsem sledoval (a nebyl jsem sam). Kaslali ste na veskera IC varovani a vsechny postavy predvedly naprosto nulovy pud sebezachovy. A ty si jeste stezujes. Smutny, vic se k tomu neda ani rict …
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

cybermisa píše:
George píše:
cybermisa píše:
..O nějakých IC varováních...no nevím vůbec o čem mluvíš a nulovy pud sebezachovy,kdyz jako me jako hracovy busolo srdce ze sem byl rad ze pisu a kolem me dve postavy....nemel sem utict ci co....veř mi,že sem myslel na to abych zahrál pud sebezáchovy....a taky jsem se snažil, ale víc fakt nešlo.….já sám IR nevím jak bych se jinak zachoval...leda agresivitou....ale proti dvoum :no:
A to...utekl jsem jak jsem měl první šanci...to bylo když najednou bylo x a já si myslel že to udělalo x a tak sem zdrhl....poté jsem zjistil, že to bylo asi zakouzleno jen na mě :dry: .
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

To už trochu odbočujete, protože se od příkladu k něčemu obecnému začínáte příliš zabývat tím "případem" ;)

Anyway, jak jsem řekl - IMHO si hráči mohou vytvořit uskupení (jakékoliv) i místo pro něj, aniž by to bylo "předem" připraveno. Alespoň to tedy sedí do myšlenek, které formují principy serveru EQ, navíc to tak IMHO skutečně funguje.
Jen musíte dobře hrát, dodržovat pravidla a neřídit se pořekadlem "Snažší prosit o prominutí než o dovolení." ;)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Gran píše: Anyway, jak jsem řekl - IMHO si hráči mohou vytvořit uskupení (jakékoliv) i místo pro něj, aniž by to bylo "předem" připraveno. Alespoň to tedy sedí do myšlenek, které formují principy serveru EQ, navíc to tak IMHO skutečně funguje.
Jen musíte dobře hrát, dodržovat pravidla a neřídit se pořekadlem "Snažší prosit o prominutí než o dovolení." ;)
:yes: :yes: :good:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

George píše:
Moc se do těhlech diskusí nezapojuji, ale ty příspěvky od tebe jsou dost...mno... pěkně to zhodnotili už jiní. Já chci zachovat na fóru pohodu a flamovací snahy nestrpím.

Takže Geoge - první varování ze tří před Potížitou.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Odpovědět