Ghost píše:Plánuje se do EQ3 nebo i do pozdější doby Podtemno? Jsem ochotný s tím i pomoci, když by bylo třeba
cybermisa píše:Podtemno jako takove se neplanuje, ALE neco v tomto smeru se planuje. Nevim, co muzu pripadne prozradit, takze neprozradim nicJen ze je to super zalezitost, rekl bych i unikatni, a ze Labir to ma uz davno promyslene
labir píše:Promyšlené to sice mám, ale co jsem měl možnost získat informace o hráčích jenž využívali Podtemno na ostatních světech tak z jejich stylu hry nadšený vůbec nejsem. Navíc až na čestné výjimky kdo zkoušel hrát nějakou temnou rasu na Equilibrii tak to byl i přes ujišťování děs (např. svého času skupina drowů na ostrově)… Takže vůbec nejsem ani nakloněn místní alternativě Podtemna. Aneb nevěřím po zkušenostech že z toho vzejde víc dobrého pro hru než potíží. Takže zatím ne.
Kirros píše:Podtemno nemusí být všude... respektive ktery CZ NWN svet ho nemá? Kdyby uz neco takoveho melo byt na equilibrii tak bych stal o neco originalnejsiho (par nápadů mám). Ono totiž drowové mají tendenci sklouzávat k tomu čemu říkám bezduchá drowárna (než nabereme lvl a tak děláme nechtunosti a mučíme se navzájem dole v podtemnu a jakmile jsme dostatečně navýši, chytnem si nějakého zoufalce a toho pak mučíme dole dokud nechcípne - dle potřeby opakovat.) což myslím světu nijak neprospívá.
labir píše:Přesně tak. Sice jsem chvílemi uvažoval o alternativě Podtemna (ne nebylo by to Podtemno jako je všude, to rozhodně ne, ani by se tak nejmenovalo a vůbec by nebylo v zemi a nebyli by tam drowové...prostě všechno jinak). Ale s největší pravděpodobností to nebude. Vysoké riziko a malá šance na zisk. Nerentabilní či až ztrátová časová investice.
cybermisa píše:Labire, ja si nemohu pomoci, ale jak jsme se o tom nedavno bavili, mne se ten napad moc libilOtevrelo by to spousty moznosti pro questy a dodalo takovy pekny prvek tajemna na EQ. V jistych ohledech by mohla byt hrat i napinavejsi, tedy pro hrace, kteri by o nejaky ten strach navic stali
Vim, ze by to bylo spousty prace … Kdyby ale hra tam byla umoznena jen vybranym hracum? Casem by mohl vzniknout i samoregulujici se system, podobne jako MUNI …
drake127 píše:Já bych si dovedl představit spíš nějaké útočiště pro takové postavy. Nemyslím, že z hlediska otevřeného zlounství je až takový rozdíl mezi PC banditou a drowem. A bandita bude mít svoji základnu, zatímco drow ne? *pokrčí rameny* Dříve jsem uvažoval o hraní drowa, ale ve svých úvahách jsem ztroskotal už na tom, že si nebylo kde odpočinout a kde nakoupit zásoby, myslím, že i sehnání stupidního troudu by byl problém. Ovšem underdark je v tomto tématu čistě OT, to by vyžadovalo IMO mnohem delší diskuzi, která tady nemá co dělat.