Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Eve

Příspěvek od Eve »

Chtěla bych se omluvit všem se kterýma jsem včera šla na medvěda, ale bez netu se hold Equilibrie nerozjede :angry:
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Magnumik se omlouvá, ale havaroval mu doma komp. Na ICQ bude nejdřív v neděli večer.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Díky ikkie, naštěstí se nám povedlo rozjet net aspon na brachovim notasu, takze budu "docela" dostupny...ty veci co sem mel resit ve hre se snad zvladnou v pondeli...nebo nedeli vecer az prijedu do brna, uvidime jak to pude...jeste jednou se omlouvam
karcoolaak

Příspěvek od karcoolaak »

Chtěl bych se omluvit Edvinovi, utekla mu životní láska.IC: Angeliina se jela podívat za rodiči,akorát se to protáhlo.
OOC: potřeboval jsem vypnout a poslední dobou mi Eq nedávala to co jsem čekal,nic méně mi začíná pomalu chybět a proto se co v nejblížší době Ang ukáže ve své lůžovoučké zbroji a s pěkným usměvem na tváři...

Acc: karcoolaak
Stan Marlin: Znechucený bojovník..
Angeliina: Sladká růžová bojovnice..
Samuel: Bard který zmizel a sám hledá cestu zpět..
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

No kurec... ja sem to fakt zkoušel dřív, ovšem z pochopitelných důvodů ne na PC. První překvapení pro mě bylo, že to funguje na PC jinak než na NPC (špatné překvapení, fakt sem si rval vlasy). A druhe, že to funguje jinak na PC než na NPC (mooooc dobre překvapeni, šťastnej jako blecha).

Kurec, další šejp neschopnej skupinovyho boje.

*povzdechne si*

Omlouvam se.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Jinak se omlouvám těm, kteří se mě pokoušejí přes hru sehnat, ale jak jste si již všimli, od smrti jedné z mých postav nehraji... mohu vás uklidnit, netopím se v depresích, nýbrž připravuji další postavičku - a když to vyjde, již brzy se na EQ zase uvidíme .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Mr_Binks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_Binks »

Předpokládám, že si alespoň někdo všiml že poslední asi dva týdny nejsem aktivní. (když ne, jsem zklamán, ale na druhou stranu se není čemu divit při mé frekvenci hraní). Omlouvám se tímto komukoli kdo mě tam viděl rád a komu chybím (asi se nikdo nenajde :cry2: ) Už mne přestávalo bavit NWN a HCRP a nechal sem se přetáhnout k Lineage 2 na Gamepark.cz a nějaký tý bezduchý řežbě. Až mne přestane bavit prosté mlácení bestií tak se vrátím na EQ (snad už) 3. Zatím zdary :hi:
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Mr_Binks píše:Předpokládám, že si alespoň někdo všiml že poslední asi dva týdny nejsem aktivní. (když ne, jsem zklamán, ale na druhou stranu se není čemu divit při mé frekvenci hraní). Omlouvám se tímto komukoli kdo mě tam viděl rád a komu chybím (asi se nikdo nenajde :cry2: ) Už mne přestávalo bavit NWN a HCRP a nechal sem se přetáhnout k Lineage 2 na Gamepark.cz a nějaký tý bezduchý řežbě. Až mne přestane bavit prosté mlácení bestií tak se vrátím na EQ (snad už) 3. Zatím zdary :hi:
:megalol: Zrovna včera sem si říkal...ty vole to je mr. binks, je to ten z Eq? :megalol:
I Kohena sem viděl :megalol:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Eve

Příspěvek od Eve »

Chci se moooc omluvit Sciorpovi za to, že Ewík zmizel, ale opět zklamal internet :angry:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Eve píše:Chci se moooc omluvit Sciorpovi za to, že Ewík zmizel, ale opět zklamal internet :angry:
není se za co omlouvat spíš bych ti měl poděkovat mám zase důvod být aktivní ve hře, můžeme to dohrád jindy jestli budeš chtít, už dlouho jsem si jentak ,,nepopovídal,,
PODPIS
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Mr_Binks píše:
Zrovna včera sem na tebe zavzpomínal když sem přepisoval Melisiminy básně :shades:
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Omlouvám se všem co včera se mnou šli. Musel jsem rychle skončit. Někdy to prostě nevyjde. Pardon
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

omlouvám se brachům ale musel jsem končit, a chtěl bych se omluvit za to co se stalo
PODPIS
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Omlouvám se za Valery, ale z OOC důvodů se nedostanu až do nedělního večera k netu. Takže všechno co (do) teď "nastartovala" prosím "zakonzervujte", v neděli pokračujem :megalol: .
Obrázek
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Pokud by mě někdo sháněl, tak ode dneška do příští neděle jsem nedosažitelný, takže si musíte počkat .)
Zatím se tu mějte .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Omlouvám se za včerejší neustálé odpojování a připojování, a za časté dlouhotrvající pomlky v reakcích. Problémy s připojením. :ermm:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Omlouvám se všm,kdo by mě mohli na EQ postrádat....teď sem byl na horách a mám dost práce a učení,takže se moc na EQ nekouknu
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Bas píše:Omlouvám se všm,kdo by mě mohli na EQ postrádat....teď sem byl na horách a mám dost práce a učení,takže se moc na EQ nekouknu
:friends: Já se omlouvám všem kterým kazím hru.
A že jich bude dost :bigwink: .
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
anurin

Příspěvek od anurin »

Já bych se chtěl omluvit těm, kteří dnes byli svědky toho jak se má postava muchlovala s keříkem. Nebylo to záměrem, ale... no prostě smůla :crazy: . Příště se vás toho pohledu budu snažit ušetřit.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Musím se omluvit za dnešní odlog při hrozící smrti. Anténa poskytovatele přes kterou jsem připojen, jelikož mám Wifi, poškodil vítr. Nevim co se stalo provider mi to zadrmolil že jsem z toho byl blbější než obvykle. Nemohl jsem se dostat z lokace (přechod mi zmizel) a postava neútočila sama na hrozbu. Tak jsem to vyřešil jak mi přišlo nejvhodnější. Až do pozdního večera jsem měls strátu na spojení přes 50 procent, takže proto ta omluva tak pozdě.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
Odpovědět