Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Chtěl bych se omluvit Edvinovi, utekla mu životní láska.IC: Angeliina se jela podívat za rodiči,akorát se to protáhlo.
OOC: potřeboval jsem vypnout a poslední dobou mi Eq nedávala to co jsem čekal,nic méně mi začíná pomalu chybět a proto se co v nejblížší době Ang ukáže ve své lůžovoučké zbroji a s pěkným usměvem na tváři...
Acc: karcoolaak
Stan Marlin: Znechucený bojovník..
Angeliina: Sladká růžová bojovnice..
Samuel: Bard který zmizel a sám hledá cestu zpět..
OOC: potřeboval jsem vypnout a poslední dobou mi Eq nedávala to co jsem čekal,nic méně mi začíná pomalu chybět a proto se co v nejblížší době Ang ukáže ve své lůžovoučké zbroji a s pěkným usměvem na tváři...
Acc: karcoolaak
Stan Marlin: Znechucený bojovník..
Angeliina: Sladká růžová bojovnice..
Samuel: Bard který zmizel a sám hledá cestu zpět..
No kurec... ja sem to fakt zkoušel dřív, ovšem z pochopitelných důvodů ne na PC. První překvapení pro mě bylo, že to funguje na PC jinak než na NPC (špatné překvapení, fakt sem si rval vlasy). A druhe, že to funguje jinak na PC než na NPC (mooooc dobre překvapeni, šťastnej jako blecha).
Kurec, další šejp neschopnej skupinovyho boje.
*povzdechne si*
Omlouvam se.
Kurec, další šejp neschopnej skupinovyho boje.
*povzdechne si*
Omlouvam se.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak se omlouvám těm, kteří se mě pokoušejí přes hru sehnat, ale jak jste si již všimli, od smrti jedné z mých postav nehraji... mohu vás uklidnit, netopím se v depresích, nýbrž připravuji další postavičku - a když to vyjde, již brzy se na EQ zase uvidíme .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že si alespoň někdo všiml že poslední asi dva týdny nejsem aktivní. (když ne, jsem zklamán, ale na druhou stranu se není čemu divit při mé frekvenci hraní). Omlouvám se tímto komukoli kdo mě tam viděl rád a komu chybím (asi se nikdo nenajde
) Už mne přestávalo bavit NWN a HCRP a nechal sem se přetáhnout k Lineage 2 na Gamepark.cz a nějaký tý bezduchý řežbě. Až mne přestane bavit prosté mlácení bestií tak se vrátím na EQ (snad už) 3. Zatím zdary 

Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
Mr_Binks píše:Předpokládám, že si alespoň někdo všiml že poslední asi dva týdny nejsem aktivní. (když ne, jsem zklamán, ale na druhou stranu se není čemu divit při mé frekvenci hraní). Omlouvám se tímto komukoli kdo mě tam viděl rád a komu chybím (asi se nikdo nenajde) Už mne přestávalo bavit NWN a HCRP a nechal sem se přetáhnout k Lineage 2 na Gamepark.cz a nějaký tý bezduchý řežbě. Až mne přestane bavit prosté mlácení bestií tak se vrátím na EQ (snad už) 3. Zatím zdary

I Kohena sem viděl

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by mě někdo sháněl, tak ode dneška do příští neděle jsem nedosažitelný, takže si musíte počkat .)
Zatím se tu mějte .)
Zatím se tu mějte .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
-
Omlouvám se všm,kdo by mě mohli na EQ postrádat....teď sem byl na horách a mám dost práce a učení,takže se moc na EQ nekouknu
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
-
- Kontaktovat uživatele:
Musím se omluvit za dnešní odlog při hrozící smrti. Anténa poskytovatele přes kterou jsem připojen, jelikož mám Wifi, poškodil vítr. Nevim co se stalo provider mi to zadrmolil že jsem z toho byl blbější než obvykle. Nemohl jsem se dostat z lokace (přechod mi zmizel) a postava neútočila sama na hrozbu. Tak jsem to vyřešil jak mi přišlo nejvhodnější. Až do pozdního večera jsem měls strátu na spojení přes 50 procent, takže proto ta omluva tak pozdě.