Uz me docela prestava bavit koukat na pobihajici camrdy, kteri jsou tezce raneni autikaji skrz vodu, aby se co nejrychleji vylecili a mohli se vratit znova bojovat …

Moderátor: Dungeon Master
vsak to taky na odolnosti zalezi, ne? odolnost -> pocet zivotu -> mez pro tezce zranen/temer mrtev.Arto píše:Podle mě by to mělo záviset na odolnosti, nebo na rase. Každej vydrží něco jinýho že...
Tak se začni ve hře smát a ptát se jak se mu běhá bez nohyPsanec píše:hm … Njn , ale vypada to divne, kdyz kolem Vas probehne tezce zranenej clovek a skrz vodu :))
Si predstavim cloveka/tvora, treba se zlomenou nohou jak pelasi a vubec mu nevadi, ze ma otevrenou zlomeninu a nebo mu ruka visi na masu kuzi a malem upadne opd rany co do ni dostal mecem atd …
Vypada to smesne …
No můžeme bejt hustý a z near death se léčit měsíc igPsanec píše:hm … Njn , ale vypada to divne, kdyz kolem Vas probehne tezce zranenej clovek a skrz vodu :))
Si predstavim cloveka/tvora, treba se zlomenou nohou jak pelasi a vubec mu nevadi, ze ma otevrenou zlomeninu a nebo mu ruka visi na masu kuzi a malem upadne opd rany co do ni dostal mecem atd …
Vypada to smesne …
to neDanseur píše: Oni na to proste casem prijdou, navedte je at ctou forum. Pokud je vidi pri tom DM, muze jim to osladit..napr. zakopnutim a topenim a pekne se po nich povozit
Ja bych prosil jedno odmazani meho jmena z postavy a pokud mozno i z logu. A taky nechci aby se zobrazovalo moje povolani a level ve vypisu hracu pri loginu.slupka píše:jestli vam vadi, ze nad postavou sviti napis near death, tak reknete labirovi, at ho odmaze a mate tonebude vas to pak vzrusovat. jinak zpomaleni v oblasti near death neni spatny napad.