Summon creature I-IX

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Summon creature I-IX

Příspěvek od allekoo »

Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?

Mal by sa utrhnut pri večšej rane, ale vždy sa mi ho podarilo ovladnut naspat a nie mudrost si do minusu davat nemienim
cybermisa

Re: Summon creature I-IX

Příspěvek od cybermisa »

allekoo píše:Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?

Mal by sa utrhnut pri večšej rane, ale vždy sa mi ho podarilo ovladnut naspat a nie mudrost si do minusu davat nemienim
Pokud chces utocit na vlastniho summona naklikni si z kruhoveho menu akci utok na listu a pouzij pres prislusne Fko.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

cybermisa píše:
allekoo píše:Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?

Pokud chces utocit na vlastniho summona naklikni si z kruhoveho menu akci utok na listu a pouzij pres prislusne Fko.
Sumonn ale pořád zůstane "modrý" a rány neopětuje, tj. NEzautočí na sesilatele. Což je to co je vyžadováno, ne? Podle mě to co Alekoo chce nejde "beze změny" frakce a tu si jako PC nedá.
Obrázek
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

KaTo píše:
cybermisa píše:

Sumonn ale pořád zůstane "modrý" a rány neopětuje, tj. NEzautočí na sesilatele. Což je to co je vyžadováno, ne? Podle mě to co Alekoo chce nejde "beze změny" frakce a tu si jako PC nedá.
To neda, i kdyz jak kdy, obcas summon utoky opetuje … Otazka, jestli to neni spravne. PC by nemelo mit moznost umyslne nechat summona se "utrhnout".
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

cybermisa píše:To neda, i kdyz jak kdy, obcas summon utoky opetuje … Otazka, jestli to neni spravne. PC by nemelo mit moznost umyslne nechat summona se "utrhnout".
Proč by neměl jít pustit...? Sesilatel ho buď k něčemu vůlí nutí nebo ne. Nebo se pletu ?

A nebo je to spíš nežádkoucí jako možnost pro PC ?
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Nešlo by o to umyselne ho nechat utrhnut sa, ale o to aby utočil na svojho pana čo sa mu nejak moc nechce nech nim krutim a mučim ho ako chcem. (ide mi hlavne o par krýs na ktorých si skušam v klude a bezpečí kuzla a v kanaloch je to trochu chaos).
drake127

Příspěvek od drake127 »

PC ho nutí až je summon donucenej a pak běhá za páníčkem ze setrvačnosti. Navíc jak víme, jsou tam občas dodatečné hody, takže je podle všeho napsané dobře.
Útok na vlastního summona někdy protiútok vyprovokuje, ale ne vždy (asi závisí na míře a druhu zranění). Zkus to místo kouzly s kuší.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

allekoo píše:Nešlo by o to umyselne ho nechat utrhnut sa.
Neslo kvuli zneuzitelnosti :shades:
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Tak si vyvolej jaguára, ne? Tam je pravděpodobnost velmi vysoká, že tě napadne. Mám ozkoušeno. :bigwink: Ale doporučuji ti ještě někoho, kdo ho případně zažene zpět do sféry. :yes: Nebo, jestli už to zvládáš sám se svoji postavou...
Odpovědět