Summon creature I-IX
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Summon creature I-IX
Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?
Mal by sa utrhnut pri večšej rane, ale vždy sa mi ho podarilo ovladnut naspat a nie mudrost si do minusu davat nemienim
Mal by sa utrhnut pri večšej rane, ale vždy sa mi ho podarilo ovladnut naspat a nie mudrost si do minusu davat nemienim
Re: Summon creature I-IX
Pokud chces utocit na vlastniho summona naklikni si z kruhoveho menu akci utok na listu a pouzij pres prislusne Fko.allekoo píše:Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Sumonn ale pořád zůstane "modrý" a rány neopětuje, tj. NEzautočí na sesilatele. Což je to co je vyžadováno, ne? Podle mě to co Alekoo chce nejde "beze změny" frakce a tu si jako PC nedá.cybermisa píše:Pokud chces utocit na vlastniho summona naklikni si z kruhoveho menu akci utok na listu a pouzij pres prislusne Fko.allekoo píše:Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?

To neda, i kdyz jak kdy, obcas summon utoky opetuje … Otazka, jestli to neni spravne. PC by nemelo mit moznost umyslne nechat summona se "utrhnout".KaTo píše:Sumonn ale pořád zůstane "modrý" a rány neopětuje, tj. NEzautočí na sesilatele. Což je to co je vyžadováno, ne? Podle mě to co Alekoo chce nejde "beze změny" frakce a tu si jako PC nedá.cybermisa píše:Pokud chces utocit na vlastniho summona naklikni si z kruhoveho menu akci utok na listu a pouzij pres prislusne Fko.allekoo píše:Je nejako možne na silu prinutit vlastneho sumona aby zautočil na zosielatela? Popripade aby sa utrhol a ostal nepriatelský ?
-
Proč by neměl jít pustit...? Sesilatel ho buď k něčemu vůlí nutí nebo ne. Nebo se pletu ?cybermisa píše:To neda, i kdyz jak kdy, obcas summon utoky opetuje … Otazka, jestli to neni spravne. PC by nemelo mit moznost umyslne nechat summona se "utrhnout".
A nebo je to spíš nežádkoucí jako možnost pro PC ?
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
PC ho nutí až je summon donucenej a pak běhá za páníčkem ze setrvačnosti. Navíc jak víme, jsou tam občas dodatečné hody, takže je podle všeho napsané dobře.
Útok na vlastního summona někdy protiútok vyprovokuje, ale ne vždy (asi závisí na míře a druhu zranění). Zkus to místo kouzly s kuší.
Útok na vlastního summona někdy protiútok vyprovokuje, ale ne vždy (asi závisí na míře a druhu zranění). Zkus to místo kouzly s kuší.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.